SMÅ HJEM & GODE RÅD

SMUKKE NYE PLAKATER

NEW POSTERS

Der sker mange nye ting i mit lille hjem, som jeg gerne vil dele med jer herinde. Jeg er inde i en periode, hvor jeg har brug for fornyelse. Jeg kunne egentlig godt tænke mig, at smide alt ud og starte forfra. Det er dog knap så fornuftigt og langt fra økonomisk muligt – men man har vel lov at drømme lidt! Jeg har længe kørt gennem JustSpotteds hjemmeside, lagt i kurven og så alligevel i sidste øjeblik valgt at prioritere pengene anderledes. Men nu skulle det altså være – og nøj, hvor er jeg glade for dem. Det var næsten umuligt, at beslutte mig for, hvilke plakater det skulle være. Det skulle jo passe med resten af farvetoner i stuen, være den rette størrelse og så ville jeg gerne have to plakater, som kunne spille meget fint sammen.

Jeg valgte disse to, som kan findes her og herJeg valgte dem i størrelsen 50×70 cm, da de skulle hænge på en ellers tom væg, så jeg ville gerne have, at de fyldte meget. Derudover købte jeg også dertilhørende sorte rammer, som kan findes her. Jeg synes, at de er SÅ smukke og gør sig så godt på den ellers store, hvide og kedelige væg. Kender I det, hvor man har gået og ønsket sig noget i sååå lang tid, at når man endelig får det, kan man ikke få armene ned? Jeg kigger derover på dem fra mit obligatoriske hjørne på sofaen og smiler lidt. Endelig. Så kom det på plads.

-Indlægget indeholder affiliate links-

plakbloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMÅ HJEM & GODE RÅD