Amazing Dubai

Romantik på en tirsdag

IMG_3420Jeg blev overrasket og smil-helt-ud-til-ørene-glad, da jeg kom sent hjem fra skole i går. Min dejlige kæreste havde købt roser, sushi, rødvin og dækket op til en skøn aften. Som jeg nævnte i mit indlæg i går, kan der godt hurtigt gå hverdag i den herhjemme. Spaghetti med kødsovs i sofaen, mens man ser Kongen af Queens er da hyggeligt, men det er godt for kærligheden at mixe det lidt op engang imellem!

Jeg føler mig så heldig, at jeg har en kæreste, der vil forkæle mig og gøre mig glad på denne måde. Hjemme hos os kalder vi det at “Woo’e og Wow’e”, når man gør noget særligt for hinanden. I går var det den helt store “Woo og Wow”, hvor andre gange kan det være så simpelt som at tage opvasken eller tænde stearinlys. For os er det bare vigtigt at huske hinanden i en ellers hektisk hverdag. Vi er stadig lidt for unge, til at der går gammel-ægtepar i den :–)

OOOG se lige hvor fint han har anrettet det! Han er bare for god. Hermed en kæmpe hyldest og kærlighedserklæring til min skønne kæreste, Peter. Af hjertet tak fordi at du er så fantastisk.

IMG_3416 IMG_3418IMG_3423 IMG_3425

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amazing Dubai