Ting du kan lave på en søndag

Dreaming of…

biancoshoes

 

1. Glimmer Sneakers HER 2. Nude Stilletter HER 3. Sorte ankelstøvler by Christiane Schaumburg-Müller HER 4. Støvletter HER 5. Leopard Sneakers HER

Det er mandag, og det er koldt. Så jeg tænkte, at for at få en lidt bedre start på dagen, så starter jeg her på bloggen med lidt lækker sko inspiration! Apropos mit indlæg i går, så er det om søndagen i orden at slæbe dynen med ind i sofaen, og om mandagen er det så i orden at shoppe lidt på internettet. Så starter man ugen dejligt ud med lidt selvforkælelse. Der må jo gerne være noget godt ved sådan en kedelig og lang mandag, hvis I spørger mig.

Hvis der er en ting, som jeg altid føler, at jeg mangler, så er det sko. Jeg er lidt kræsen, hvad det angår. De skal være gode at gå i, ellers får jeg dem ikke på mere end en gang. De skal selvfølgelig være flotte og passe til min garderobe. Og så skal de helst heller ikke koste en formue. Bianco har altid været mit to-go sted, hvad angår sko-shopping. De har et rigtig bredt udvalg af smukke sko. Jeg har både stilletter, støvler og ballerinaer derfra. Jeg har samlet en kollage med sko fra Bianco, som jeg ville ønske på magisk vis kunne blive en del af min skosamling. Jeg mangler helt klart et par klassiske nude stilletter til sommerens fester, som nummer 2 ville være et rigtig godt bud på. Derudover har jeg været smask forelsket i Christiane Schaumburg-Müllers sko kollektion for Bianco. Hun har simpelthen designet sådan nogle seje sko, hvor af nummer 3 på kollagen helt sikkert er mine yndlings. På sådan en mandag som i dag, ville jeg heller ikke have noget imod at smide et par glimmer eller leopard sneakers på! Når mine eksaminer er overstået, så må jeg hellere forkæle mig selv med et nyt par sko – det er vel kun fair.

Dette indlæg indeholder affiliate links. 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting du kan lave på en søndag