PACKING LIST: HAND BAGGAGE

Ready for fall?

fallAffiliate: 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

Jeg kæmper en brag kamp for at holde mine penge i banken og ikke bruge dem alle sammen på tøj og sko. Jeg er i krise, hvad angår efterårstøj. Jeg mangler det hele! Det står lidt imellem, om jeg skal bruge mine penge på en rejse mere til Californien på et tidspunkt i den nærmeste fremtid eller gå shop-amok herhjemme. Det må nok være at spare op til Californien, der vinder.. Til trods for at der måske ikke er noget fornuftigt i nogle af de to valg, så må det da være det fornuftigeste.

Selvom at jeg skal holde kortet i pungen, så kan man vel stadig drømme lidt? Jeg drømmer om lange jakker, flotte støvler og store hatte. Hvis jeg kun må vælge en ting, så bliver det nok en flot og varm jakke. Jeg har snart lyst til at skifte læderjakken ud med noget nyt – den har virkelig siddet klistret på mig, siden at jeg købte den fra et (eller to?) år siden.

— English Version —

I am dreaming of adding a lot of new items to my fall wardrobe. I’m in desperate need of a new jacket, maybe some new boots and perhaps a large hat. However at the time being, I probably have to keep my money in the bank. I would really love to visit California again soon – so I might as well start saving up for that trip.  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PACKING LIST: HAND BAGGAGE