Nytårskjoler: Udnyt BLACK FRIDAY

Lidt Lækker Lyd og Design

krea1Jeg har slet ikke fået vist mine fødselsdagsgaver her på bloggen – og det er da en skam. Høsten var ikke stor i år, men det hører nok alderen til. 23 år, wow… Det runger virkelig af vasketøj, opvask og til tider lidt for meget rødvin. Det må være min definition af det at være voksen. Man har så mange forpligtelser, at et glas rødvin hver aften er en nødvendighed, hvis man vil overleve. Når man begynder at ordne sit eget vasketøj og handle sine egne æg og mælk ind, så er det måske også ensbetydende med, at gavebunken automatisk bliver lidt mindre? Og dog – for jeg havde sgu allerede inkasserede mine forældres fødselsdagsgave, som er min flybillet til LA her i december.

Gavebordet var dog ikke helt tomt, jeg fik nemlig disse fede høretelefoner, som har siddet klistret på mit runde hoved lige siden. Jeg var simpelthen blevet så træt af de små dimsedutter, som man kommer i ørerne og som heeeele tiden falder ud og kludre sig sammen. Men samtidig havde jeg ikke lyst til at rende rundt med sådan nogle rigtige store “hørebøffer”. Derfor er disse bare så perfekte! De er super cool, lyden er fantastisk og deres design er bare så lækkert. Udover det er de trådløse og virker over Bluetooth, så man slipper for at vikle den der ledning ind i alt og alle. Jeg er virkelig blevet så glad for dem!

KREAFUNK høretelefoner HER (affiliate)

krea

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårskjoler: Udnyt BLACK FRIDAY