OOTD: ELLE Style Awards

LATELY

Skærmbillede 2015-05-06 kl. 19.35.20

Jeg forsøger at opdatere bloggen en gang om dagen, men selvfølgelig kun hvis jeg har tid og overskud til at lave noget, som jeg synes er bloggen værdig. Nogen gange er der bare ikke nok timer i døgnet, til at man når det hele. Meeen, I er velkommen til at følge med på Instagram (@christinahvidkjaer), hvor jeg opdaterer ofte med forskellige billeder fra min hverdag. Der kommer både utallige mad billeder, fulde-billeder når klokken er blevet lidt for meget, kæresteri og enkle selfie billeder sniger sig vel også ind engang i mellem.. Nu har jeg jo fået købt mig en selfie-stang i Rom, så det kan i hvert fald ikke helt udelukkes.

Og nu når jeg er i gang med lidt self-promotion, så må I huske at følge mig på Bloglovin her. Jeg har en konkurrence og andre spændende ting på vej her på bloggen, så glæd jer. Nu vil jeg hoppe tilbage til skriveriet på min bacheloropgave, der er under to uger til, at den skal afleveres, så jeg er begyndt at mærke presset, hvis I selv sidder midt i en eksamensperiode, så har jeg tidligere skrevet et indlæg om at håndtere eksamensstress lige her.

1

  • Almost all of the things you assert is asiloishtngny legitimate and it makes me wonder why I had not looked at this with this light before. This article truly did turn the light on for me personally as far as this subject goes. However at this time there is actually just one point I am not too comfortable with so whilst I make an effort to reconcile that with the main idea of the issue, let me observe what all the rest of your subscribers have to point out.Nicely done.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: ELLE Style Awards