EN STOR DAG

I JUST BOUGHT

ijustAffiliate: 1. Shorts HER 2. Sneakers HER 3. Solbriller HER 4. Bluse HER

Jeg har fået disse fine ting hjem fra henholdsvis Zalando og Nelly. I skrivende stund sidder jeg i de fine shorts og nyder, at det endelig er blevet sommer i lille Danmark. Til trods for at jeg allerede har fået en fugleklat på måsen, så er jeg virkelig glad for dem. De er så behagelige at have på, da de sidder løst, men de er stadig super feminine med de søde blonder. De er sat ned til kun 107 kr. lige nu – så det er bare om at slå til! De passer også til den lækre hvide bluse fra Topshop til kun 129 kr!!

Det hele passer jo egentlig perfekt sammen. Det er sgu sjælendt, at jeg formår at købe tøj, som rent faktisk kan sættes sammen. En af mine mest brugte sætninger herhjemme er nok “jeg har ikke noget der passer til”... MEN nu har jeg et helt nyt sæt, som jeg skal ud og spille smart i. Jeg har sommerferie, solen skinner, livet er godt.

De hvide sneakers er på tilbud lige nu til kun 167 kr – og de er virkelig fede. Jeg har allerede haft så meget glæde af dem, siden at jeg i sidste uge gladeligt hentede dem fra posthuset. Det hele kommer snarest i et outfit indlæg, når jeg får overtalt min søde kæreste til at lege fotograf.

 

 

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN STOR DAG