5 TING DU SKAL OPLEVE I USA

LUKSUS SECONDHAND

cphAffiliate: 1. CHANEL HER 2. BALENCIAGA HER 3. BALENCIAGA HER 4. BALENCIAGA HER 5. BALENCIAGA HER 6. CHANEL HER 7. LOUIS VUITTON HER 8. BALENCIAGA HER

I dag kommer jeg med et rigtig lækkert – men særdeles farligt søndagstip. Kender I siden CPH Brandshop? Jeg har lige fundet den og jeg hviner lidt af lykke, når jeg kigger siden igennem. Det er en luksus secondhand shop, der har så mange fine tasker, som lige pludselig er i en overskuelig prisklasse. Den fine Balenciaga (nummer 3) koster “kun” 3900 kr. CPH Brandshop garanterer at deres varer er 100 % originale. Hvis man har en taske hængende i garderoben, som man gerne vil have solgt (måske man vil købe en ny?), så er det også muligt at få sin taske solgt gennem deres webshop.

Jeg er selv SÅ glad for min Balenciaga taske. Jeg passer på den, som var den min baby. Jeg vil hellere kaste mig tværs gennem lokalet med den og risikere at brække benet, end jeg vil lade nogen spilde en drink på den. Jeg ønsker mig en lidt en lille ny baby og hun må gerne være sort. Bare så min nuværende ikke føler sig ensom selvfølgelig, den jeg har nu er i den flotteste blå farve (I kan se den her).

Fornuftigt nok skal jeg allerede ud af døren nu, ellers ville denne grå søndag helt sikkert være blevet brugt på sofaen med lidt online shopping.

BLOGLOVINknap

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 TING DU SKAL OPLEVE I USA