MIT BEDSTE BEAUTY TIP

ØVERST PÅ ØNSKELISTEN

wishAffiliate: 1. Sort top HER 2. Sort nederdel HER 3. Hvid top HER 4. Hvid nederdel HER Redigeret: Links virker ikke lige nu – men jeg prøver at få dem til at virke

De her to sæt fra Meotine er virkelig på toppen af min ønskeliste lige nu. De er bare sååå fine! Jeg er dog lidt i dilemma, om det skal være i sort eller hvidt? Det sorte er helt klart mest praktisk her om vinteren, da man sagtens kan bære det med et par strømpebukser og en fed jakke. Den sorte nederdel ville passe så godt til mine nye over the knee boots. Meeen det hvide er bare sådan et fint sommersæt – og som bekendt rejser jeg jo over til varmen om en lille månedstid. Jeg ville elske at daffe rundt i Californien i det hvide sæt med et par brune stænger. Det sorte sæt ville dog heller ikke være helt galt at rende rundt i op og ned langs Rodeo Drive. Åh, måske er jeg mest til det sorte. Hvad tænker I?

Jeg kan slet ikke koncentrere mig om snestorm i weekenden, julepynt eller æbleskiver. Jeg vil bare gerne igennem de næste 29 dage, så jeg kan kysse på min kærlighed igen. Jeg glæder mig til at kunne holde i hånd med min kæreste, uden at vi skal være pakket ind i vanter og huer. Jeg glæder mig til at kunne kysse ham, uden at ryste når vores kolde næsetipper rammer hinanden. Kan I mærke at jeg glæder mig til kærlighed og sol? Det må da også være de to bedste ting i hele verden.

bloglovin

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT BEDSTE BEAUTY TIP