I WANT TO DRESS UP

FORÅRSTILBUD

forårstilbud

Hvid Ganni Bluse: HER Espadrillo Ruskind fra MDK: HER Zoe Karssen t-shirt: HER Sort bluse fra AJ. 117 Project: HER Tørklæde Lollys Laundry: HER Blå Lollys Laundry Shorts: HER

FashionByEmma kører den næste uges tid forårstilbud på rigtig mange skønne produkter. Jeg har lavet en kollage med nogle af favoritterne! Der er ting med helt op til 80 % rabat, så det bliver man jo næsten nødt til at tjekke ud. Den sorte bluse på kollagen er jeg blevet helt vild med, synes den vil være så fin her til forår/sommer med et par fine shorts eller et par hvide jeans til. Blusen kommer også i hvid og lyseblå – de er begge to så fine, så det er rigtig svært at vælge. Tørklædet er sat ned til kun 175 kr. (!!!) Jeg har kun et tørklæde, som kommer på hver eneste dag, så det kan være, at det er på tide at tilføje et nyt til garderoben.

Jeg håber også, at I nyder det dejlige vejr, vi har haft både i dag og i går. Jeg elsker det i hvert fald!! Jeg måtte smide jakken på min gåtur i går – da det simpelthen bare var så varmt. Lad os håbe, at det fra nu af bare bliver bedre og bedre. Lige om lidt skulle det jo gerne være tid til at smække de alt for blege ben ned i en luftig nederdel, samt de vintertrætte-fusser ned i et par fine sandaler. Men indtil da, vil jeg tage solbrillerne og læderjakken på, og nyde det dejlige vejr, vi har nu. Mangler du inspiration til solbriller, så tjek dette indlæg ud – de er flotte og billige.

Dette indlæg indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I WANT TO DRESS UP