Home from Rome

Sommer sko under 300 kr.

skozalando

1. Even&Odd 249 kr. HER 2. Anna Field 199 kr. HER 3. Topshop 249 kr. HER 4. Even&Odd 199 kr. HER 5. Birkenstock 299 kr. HER 6. Buffalo 189 kr. HER 7. Anna Field 179 kr. HER 8. New Look 149 kr. HER  9. Topshop 249 kr. HER 

For at det hele ikke skal handle om min fantastiske tur til Rom, så synes jeg, at det var på tide med lidt sommer inspiration – denne gang fine (og billige!!) sko. Jeg løb rundt i Rom, for at finde nogle nye sko. Jeg var inde i utallige butikker, men jeg kunne simpelthen ikke finde nogen. Så jeg har siddet og kigget lidt rundt på Zalandos hjemmeside, hvor jeg fandt en masse. Jeg mangler både sandaler, slippers og sneakers. Ja, man kan jo aldrig få for mange sko. Jeg har valgt sko i neutrale farver, da jeg mangler nogle, der passer til det meste i garderoben. Jeg synes, specielt nummer 1 og 3 er super fine og gode basis sko at have. Nummer 5 eller 8 kan jeg nok ikke leve uden til sommer, da jeg virkelig mangler et par sko, som man bare lige kan stikke fødderne i.

Kan I huske at jeg fra to måneders tid siden, ville gå i gang med en 3 week challenge (læs:her)? Det blev sgu ikke til så meget, det gik nok nærmere den modsatte retning, haha! MEN nu starter jeg for alvor. Sommeren er lige rundt om hjørnet, og jeg vil gerne føle mig tilpas i små sommerkjoler, korte cowboyshorts og ikke mindst en bikini. Det næste stykke tid skal intens bachelorskrivning kombineres med hård træning og sunde måltider. Det bliver hårdt – men nødvendigt! Jeg skal have købt noget nyt træningstøj, for at få motivationen frem igen (det hjælper altså). Hvis I selv går og mangler lidt motivation, så har jeg tidligere lavet et indlæg med fedt og farverigt sportstøj til under 200 kr. (læs:her).

Dette indlæg indeholder affiliate links.    

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Home from Rome