OOTD: Rockstar briller på

Etsy: Party Essentials

partyessentails1. Food labels: HER 2. Party invitations: HER 3. Paper cups: HER 4. Paper Straws: HER 5. Drink Stirrers: HER 6. Snack cups: HER 7. Paper tassels: HER 8. Party balloons: HER

Jeg ELSKER Esty. Man kan simpelthen finde alt! Meget af det er handmade af dygtige og kreative mennesker. Det fungerer sådan, at man selv kan oprette en lille butik derinde, hvis man nu er dygtig til at lave smykker, lave kort, plakater, notesbøger og tusindvis af andre ting. Derudover er det også muligt at finde rigtig fine vintage ting. De små butikker kan være ejet af hvem som helst i hele verden. Det smarte ved mange af Etsy’s produkter er, at man kan downloade dem, direkte efter man har købt varen og selv printe ud. Hvis nu man har købt en fed plakat, søde invitationer eller som jeg har gjort – visitkort, så kan man printe det ud og skal ikke vente på at modtage med posten.

Der er mange sjove små dimse dutter på siden. Jeg kan bruge tiiiimer på at kigge rundt på deres store udvalg. I denne omgang har jeg fokuseret på party essentials. Jeg synes, at de har så mange personlige og unikke ting, som vil pifte ens arrangement gevaldigt op. Hvis jeg havde råd, så ville hvert et arrangement jeg inviterede til bestå af overstående lir. Men når skal være ekstra fint – som et bryllup, barnedåb eller stor fødselsdagsfest, så vil jeg helt klart pynte op med nogle af de fine ting.

Se tidligere indlæg med Etsy HER (Business & Blog Essentials) og HER (Hair Ties + DIY).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Rockstar briller på