MONDAY MOOD: Smoothie

Summer Accessories

summeracces

Affiliate: 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

Jeg er på udkig efter fede sommer accessories til min næste ferie. Jeg drømmer om store hatte, små tørklæder til håret og kæmpe solbriller. Jeg har været inde i byen og kigge lidt i dag, men synes det virker til, at det meste er udsolgt. Det er også bare så uoverskueligt med SÅ mange mennesker. Det er svært at bevæge sig rundt på Strøget i den enorme menneske mængde. Nu når sommeren endelig viser sig lidt, så flokkes turister og danskere rundt om Storkespringsvandet. Her står man så med svedige, højtråbende mennesker og prøver at komme igennem med cykel på slæb og en ikke eksisterende tålmodighed – ikke det fedeste sted at være fanget som sild i en tønde. Så derfor takker jeg altså for, at Nelly findes! Jeg skal lige beslutte mig for, om det skal være hat, tørklæde, solbriller eller alle tre? Har I en favorite?

English Version

I have been looking for some cool summer accessories for my next vacation. I’m dreaming of a large hat, a small scarf or a pair of giant sunglasses. Today I went into central Copenhagen to shop, but it seemed like they were mostly sold out of summer accessories. Furthermore there were a million people walking through Copenhagen today! It is almost impossible to get through the enormous crowd of people. I had to make my way through sweaty and loud people with my non existing patience. I’m back home and right now I’m so thankful for a great web shop like Nelly. Now I just have to decide if I need (want) a hat, scarf, sunglasses or all three of them? Do you have a favorite? 

BLOGLOVINknap

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONDAY MOOD: Smoothie