Brownie Opskrift

Coffee Table Books // Guide

IMG_3861 copy

I går var det en regnfuld søndag, som jeg brugte på sofaen med hjemmebagt brownie og tændte stearinlys. Da TV udvalget var lidt sløjt, gik jeg igang med at bladre igennem mine fine coffee table books. Sådanne coffee table books skal helst være flotte at se på og flotte at kigge i. De skal indholde smukke og inspirerende billeder. Min “Paris” bog er min yndlings. Det er også den første gave, som jeg fik af min kæreste. Nedenunder har jeg samlet fire kollager til jer med inspiration til fede coffee table books. Bøgerne er alle udvalgt fra amazons hjemmeside, da det primært selv er der, hvor jeg køber bøger. De er ofte billige, og de har et rigtig stort udvalg. Et par gange om året bestiller min og kæreste og jeg en ordentlig stak bøger hjem. Næste gang skal bestillingen helt klart indeholde nogle af disse fine coffee table books.

Jeg har inddelt kollagerne i kategorier: interiør, rejsedestinationer, fashion og mad/drikke.

Interiør

collagebooks41. Elements of Style HER 2. Vintage Remix HER 3. The Art of the Interior HER 4. Style and Simplicity HER

Interiør bøger kan være noget så smukke. Jeg elsker at finde inspiration i andres boliger. Der er så mange muligheder, hvad angår indretning af sin bolig, så det er super fedt, at kunne finde en masse forskellige looks og stilarter i disse forskellige bøger. Hvis jeg skulle bestille nogen af disse hjem, så ville det nok være nummer 3 eller 4.

 Rejsedestinationer

collagebooks21. Paris HER 2. The Cities Book – A Journey Through the Best Cities in the World HER 3. Iconic New York HER 4. The Soul of Vermount HER

Der findes så mange steder, jeg ikke har været endnu. Så mange steder der skal opleves. Rejse bøger er en god måde at læse og lære om nye steder. De bøger, jeg har valgt ud her, er fyldt med smukke billeder. Nummer 2 indeholder en guide til alle de byer, der er værd at besøge. Nummer 3 der er smækket med billeder af New York, vil jeg gerne eje. Den vil helt klart inspirere mig.

Fashion

collagebooks1

1. CHANEL – The Vocabulary of Style  HER 2. The Little Dictionary of Fashion HER 3. The Fashion Book HER 4. VOGUE – The Covers HER

Jeg har valgt nogle klassiske fashion bøger ud, som vil se smukke ud i et hvert pigehjem. Jeg kunne godt finde på at bestille nummer 4 hjem. Jeg elsker VOGUE, så det kunne være sjovt at have en bog fyldt med deres ikoniske forsider.

Mad

collagebooks3

1. Living with Wine HER 2. Thug Kitchen – Eat Like You Give a Fuck HER 3. Jamie Oliver – Jamie’s Italy HER 4. Sticky, Chewy, Messy, Gooey HER

Bøger om mad eller kogebøger er en sand vinder herhjemme. Udover at kogebøger er praktiske og gode at have ved hånden, så er de fleste af dem også hammer flotte at kigge på. Derfor synes jeg sagtens, at man også kan bruge denne type bøger som coffee table books. Min kæreste vil helt sikkert gerne bestille bog nummer 1 hjem til hans “vin-hjørne”. Jeg synes, at nummer 2 ser rigtig lækker ud, og jeg kan forstille mig, at den er fyldt med flotte billeder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brownie Opskrift