Bloganbefalinger

Going to Rome

wheninrome

Om to ugers tid rejser jeg afsted til Rom med min lille familie. Jeg har aldrig været i Rom før, så jeg glæder mig så meget til at opleve byen. Min plan er at få spist store mængder af pizza, pasta og gelato – og så selvfølgelig at få shoppet lidt. Min families plan er at se en hver seværdighed, der findes i Rom. Min lillebror er allerede nervøs for, at jeg kommer til at få ferien drejet over til en shoppe-tur, så jeg må prøve at holde mig tilbage! Men mon ikke der bliver tid til at smutte i en Zara og kigge lidt (jeg savner sådan den på Strøget)!

Siden jeg ikke har været i Rom før, er I velkommen til at komme med tips til gode restauranter eller ting man bare må se eller opleve! Billederne på kollagen har jeg fundet på Pinterest. Jeg glæder mig helt vildt, det ser ud til at være en fantastisk smuk by. Så må jeg bare håbe, at vejret er med os. Vil ikke have noget i mod at rende rundt i shorts, solbriller og sandaler. Det bliver fantastisk med lidt ferie – jeg er så stresset over eksaminerne, så det bliver lækkert med lidt afslapning. Can’t waaaait!!

7

  • Alexandre disse:Caramba, isso que é confiança no F5M.O rafale que já venceu caças com pedigree, abater F5M chega a ser ridículo. Imagina PeAaIMIca+sEWS+OSF+M+ca IR+Spectra+ Baixo rcs.Agora o F5M com seus incríveis 50KM de radar+Derby vai ser uma surra e tanto.Detalhe eu dúvido que a fab vai usar o R99 para a força vermelha e mesmo que use que diferença vai fazer contra um caça como o rafale.Vai ser do tipo corre senão vc morre.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh jeg er misundelig! Rom, hvor lækkert! (: Jeg har heller aldrig været i Rom, men det står på listen og steder jeg skal opleve i mit liv 😉 Rigtig god tur når du kommer så langt.
    http://Www.pernille-weidich.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christina Elisabeth

      Jeg glæder mig også så meget!! 😀 Tusind tak! Kh

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lækkert! Jeg skal også til Rom til sommer, glæder mig helt vildt 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christina Elisabeth

      Hvor dejligt! Jeg tror, at der er så smukt!! 😀 kh

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, hvor sjovt – jeg skal afsted med min kæreste til juni 😀
    Du må endelig skrive, hvis der er noget vi ikke må gå glip af <3

    http://camillajulie.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christina Elisabeth

      Åh hvor lækkert! Der skal nok komme et lille guide indlæg, når jeg er kommer hjem! 😀
      kh

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloganbefalinger