THINGS TO DO ON A SUNNY SUNDAY

HVIS JEG VANDT 1 MILLION

dreamingof

Jeg sidder tit og drømmer om, hvilke ting jeg gerne vil opleve, købe og give, hvis nu penge ikke var en barriere. I den sammenhæng tænkte jeg, at det kunne være sjovt at lave et indlæg baseret på, hvis jeg nu var så heldig at vinde 1 million i lotto. Ja, man skal jo nok i første omgang spille lotto, hvis det overhovedet skal blive en realitet, haha! Men man kan altid drømme lidt alligevel. Jeg har hermed sammensat en liste med de ting, jeg drømmer om.

  • Chanel, chanel, chanel. Åh, min store kærlighed til Chanel er ikke blevet mindre med årene. Jeg vil med høj pande og smil ud til ørene, gå ind i en Chanelbutik og kigge på deres udvalg af smukke tasker. Mit smil vil om muligt være endnu større, når jeg går ud derfra med en kæmpe og fantastisk pose derfra.
  • Bounty beach, afslapning og kærlighed. Jeg vil invitere min kæreste på en rejse langt væk fra vasketøj, Netto, eksaminer og arbejde. Vi skal ligge på en helt hvid sandstrand, flette fingre, kigge hinanden i øjnene og drikke lidt for mange drinks – gerne direkte fra kokusnødder.
  • Middag og vin i lange baner. Jeg vil invitere alle mine søde veninder ud på en middag fyldt med lækker mad og god vin. Som studerende er der ikke rigtig nogen af os, der har det helt store budget. Derfor fortjener vi allesammen en aften, hvor vi går all in! Vi skal efterfølgende ud og danse natten lang!
  • Selvforkælelse. Noget som der slet ikke er plads til i mit budget – eller som jeg i hvert fald ikke prioriterer er selvforkælelse. Jeg vil tage til et lækkert spa sted og få lavet negle, ansigtbehandlinger og ordnet mit hår. Jeg vil nok invitere min kære mor med! Det kunne være så dejligt med en mor-datter dag.
  • En lille vuf. Jeg savner og mangler virkelig en lille hund i min hverdag. Jeg er vokset op med en lille hvid krøltop og hun var simpelthen den dejligste. Jeg vil så gerne have en lille én, der altid bliver glad når man kommer hjem og som putter sig op ad en i sofaen. Jeg kan lige forstille mig kæresten og jeg gå tur i sommervejret med en lille vuf ved vores side. Så hyggeligt!
  • Paris og shopping. Jeg vil invitere min bedsteveninde til Paris. Vi skal bo på et lækkert hotel, slentre rundt i de fine gader, spise på fortorvscafeer og så skal vi shoppe som aldrig før. Vi skal ikke længere kunne mærke vores arme af bar’ poser! Jeg smiler helt ved tanken – hvor ville det dog være fantastisk!

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THINGS TO DO ON A SUNNY SUNDAY