OOTD: Sommerferie

VACATION PLANS

vacationSå nærmer vi os juli måned, som for mit vedkommende betyder rejsemåned! Ejj, hvor jeg glæder mig – specielt når vejret herhjemme lige pludselig skal drille helt vildt. Hvad sker der for, at jeg skal iføre mig striktrøjer og halstørklæde i midten af juni? Det er saftsusme’ ikke i orden… Så er det jo godt, at man kan tage metroen direkte til Kastrup, fortære en  juice fra Joe and the Juice eller en hotter fra Steff Houlbergs pølsebod, hoppe ind i en flyver og så ankomme til blå himmel, sol og varme et par timer senere. Så det vil jeg benytte mig af! Jeg skal ned og nyde god rødvin, kolde drinks og tapas af hele to omgange.

Første ferie går til Mallorca med hele den pukkelryggede familie og min søde kæreste. Her skal vi nyde livet ved poolen, slappe fuldstændig af og så skal jeg forsøge at opbygge mig en dejlig kulør.

Når jeg sætter mine fødder på dansk jord igen, så kan jeg lige nå hjem og vaske kuffertens indhold, før at den skal pakkes igen. Så skal jeg nemlig til Puerto Banús med nogle af mine bedste veninder fra gymnasietiden. Denne ferie skal også stå på pool og afslapning, men vil nok indholde en del flere drinks og sjove nætter. Jeg glæder mig så meget!!

 

2

  • Åh, det lyder til at blive en rigtig lækker ferie!! Jeg er slet ikke misundelig da :heart_eyes: :sweat_smile:
    Du må have en dejlig dag!
    Kram,

    http://nikkilund.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christina Elisabeth

      Jeg glæder mig så meget! Specielt til at komme væk fra dumme regnvejrs-dk!! KH 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Sommerferie