10 ting på 10 år

IMG_3011

Jeg er typen, der elsker at have planlagt ting lang tid i forvejen. Det er så slet ikke sikkert, at de planer bliver til noget, men jeg nyder at have en forventning om, hvad der kommer til at ske. Mine fremtidsplaner er mere eller mindre fastlagt. Mine veninder fortæller mig altid, at de synes, det er super kedeligt, at jeg allerede har et klart syn på, hvordan jeg vil have livet ser ud om 10 år. Men det har jeg det nu bare rart med… Det er måske også dumt at kalde det for fremtidsplaner, måske nærmere fremtidsønsker eller drømme. Hvad ønsker jeg, at have opnået i mit liv? Hvad drømmer jeg om? Hvad forventer jeg af mig selv og mine nærmeste? Det er nogle svære spørgsmål, men som jeg på givetvis allerede kan svare lidt på. Og nu må vi jo se. Ens drømme og ønsker kan jo heldigvis godt ændre sig, ting kan ske uforudset og man kan være heldig og uheldig.

For at gøre mine tanker og mål lidt mere overskuelige, har jeg lavet en liste med 10 punkter, som jeg håber at have opnået indenfor de næste 10 år. Jeg er 22 nu, så det vil sige, ting jeg gerne vil have opnået, inden jeg bliver 32.

1. BLIVE BACHELOR – dette punkt kan jeg forhåbenligt allerede sætte flueben ved om et halvt år!

2. BO I UDLANDET MED MIN KÆRESTE – som det ser ud nu, så kan dette punkt nok også godt krydses af snart, da min kæreste skal læse i San Diego i et halvt år fra august af! Og så skal jeg da med!

3. REJSE TIL ASIEN – jeg har aldrig været i Asien. Dette er en kæmpe drøm! Specielt kunne jeg godt tænke mig at ligge på en strand i Thailand!

4. FÅ SUCCES MED NOGET – jeg tror, at det er menneskeligt at stræbe efter at have succes med noget. Jeg føler ikke, at jeg har fundet noget endnu, som jeg bare er hammer god til. Jeg synes også, at kravene til succes bliver højere og højere (dette kunne måske klare sit helt eget indlæg). Jeg har ikke opfundet en ny smart app, jeg har ikke et karaktergennemsnit på 12 og jeg har ikke skrevet min egen kogebog om stenalderkost eller LCHF. Nu er det nok ikke inde for nogle at de valgte eksempler, at jeg kommer til at have succes – hvis jeg kommer til det vel at mærke. Jeg skal finde noget, som jeg er god til, og som jeg bliver glad af at lave. Det kan være, at det bliver bloggen her? Hvem ved!

5. KØBE ET HUS MED TRAPPER – er nok en af de ting, som jeg går og drømmer om hver dag. Jeg glæder mig sådan til kæresten og jeg køber vores første hus sammen. OG det skal have trapper! Én, to eller mange det er ligemeget. For mig symboliserer trapper bare et voksent hjem med masser af plads (det skal dog lige siges, at jeg selv har boet i flere huse uden trapper, MEN det er bare et kriterie, der står højt på ønskelisten pt).

6. PRINSESSE BRYLLUP – er en af de ting, som min kæreste og jeg har vendt og drejet en million gange. Jeg elsker at sidde med et glas rødvin og snakke drømme og ønsker med min kæreste. Gæsteliste til bryllup, location, bryllupssang – alt er valgt. Dette er sikkert noget, der ændre sig markant fra nu og til den dag, hvor vi faktisk står og skal sende invitationer ud. Mit perfekte prinsesse bryllup ligger jo trods alt nok først om et par år, hvor der er penge og overskud til at invitere folk til kæmpe fest, for at fejre os og vores kærlighed!

7. RIP, RAP OG RUP – eller rettere sagt baby 1, 2 og 3. Hele 3 styks børn håber jeg at have avlet, inden jeg bliver 32 (gerne meget før, haha). I mit hoved bliver det to piger og en dreng. De bliver så smukke og dejlige!! Jeg glæder mig til at holde i de små hænder, og give de små fødder sokker på.

8. BO I USA MED HELE FAMILIEN – mere specifikt Californien med de små babyer og min ægtemand. Jeg føler selv, at jeg har haft den bedste og mest priviligeret opvækst. Da jeg var 4 måneder, flyttede mine forældre os til Californien, hvor min kære far havde fået job. Her boede vi, indtil jeg var 4 år. Min lillebror blev født der, da jeg var 2 år. Alt hvad jeg så af fjernsyn og hørte udefra var engelsk, men mine forældre snakkede dansk til mig. Jeg talte derfor halvt engelsk og halvt dansk, de første år. Men da vi flyttede hjem til Danmark igen, lærte jeg hurtigt at adskille de to sprog. Efter nogle år i Danmark besluttede mine forældre at flytte til Californien igen, denne gang i et enkelt år. Jeg fik dermed mulighed for at gå i 2. klasse på en amerikansk skole, hvilket var en helt fantastisk oplevelse. Jeg er den dag i dag flydende i både dansk og engelsk. Jeg føler, jeg har oplevet noget helt specielt, ved at være opvokset i både USA og Danmark. Jeg ønsker, at mine børn skal have samme oplevelse. Min kæreste ønsker også at prøve at bo i USA, så lige på dette punkt er vi meget enige i, at det kunne være så fedt! MEN der er også bare så mange minusser ved det. Jeg ville for det første savne og mangle min familie særdeles meget, og så selvfølgelig også mine kære veninder. Så det er et punkt, der skal overvejes nøje.

9. GENNEMFØRE ET LØB – ville være sådan en stor ting for mig, og helt klart noget der vil give et kæmpe selvtillids-boost. Jeg har aldrig været den bedste til nogen sport (selvom der ikke er den sport, jeg ikke har gået til). Jeg synes heller aldrig, at jeg er blevet god til at løbe. Jeg træner på løbebåndet, men jeg synes ikke, at jeg kommer i god form. Måske vil det være en motivation at melde mig til en form for løb. Måske jeg bare skal starte ud med en 5 eller 10 kilometers… Haha

10. HAVE EN KÆMPE OG TÆT FAMILIE – som inkluderer søskende, fætre, kusiner, forældre og bedsteforældre i alle afskygninger. Jeg kommer fra en meget meget lille familie. Derfor har jeg et brændende ønske om at både min og svigerfamilien kan blive én kæmpe familie. Jeg forstiller mig juleaften med masser af mennesker, alt for mange gaver, god stemning og massevis af børn i alle størrelser. Det ville jeg elske. Lige så snart at jeg får mit hus med trapper, så inviterer jeg hele den pukkelryggede til jul!

Har I også nogle specifikke ønsker, I gerne vil nå indenfor de næste 10 år? Skyd løs og lad mig blive inspireret!

6

  • Herlige mål!
    Og kan nikke med til mange af dem, især den med trapperne! Jeg vil også ha’ et hus med trapper, pæne trapper. Og med udsigt, jeg har altid haft udsigt og jeg elsker bare at kunne se langt.

    Nu er jeg selv ved at krydse den ene Rip af, og vil gerne ha en Rap og Rup, men der er kæresten ikke helt enig, han kan sagens nøjes med en Rip og Rap.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christina Elisabeth

      Stort tillykke med den første Rip!! 🙂 Hvor er det skønt!
      Min kæreste er heller ikke helt med på 3, men det kan være de kan overtales løbende! 😉
      God søndag!! KH

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har altid gjort mig mange overvejelser omkring hvad fremtiden bringer (og gør det stadig), men vil nok nærmere kalde det for ønsker end for decideret planlægning. Som du selv siger, så ved man jo ikke helt hvad der kommer til at ske, men det er fedt at have noget at stile efter 🙂 Mon ikke du når at krydse et par stykker af inden du fylder 32!

    Mange af de ting, som jeg tænkte på, da jeg var 22 for ca. 5 år siden er sket. Jeg er blevet bachelor, jeg har boet/arbejdet/læst i udlandet af flere omgange, jeg har købt egen bolig med kæresten og har fået mig et job. Næste skridt er at få afleveret specialet, så jeg kan få det skide kandidatbevis 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christina Elisabeth

      Det håber jeg! Nu er målene i hvert fald sat, så har man noget at gå efter! 😀

      Det lyder til, at du allerede har opnået en hel del! Hvor er det fedt! Mega meget held og lykke med specialet så!
      KH

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • SBO

    Ej hvor er det fedt at se at der er andre end mig der godt kan lide at “planlægge” sin fremtid. Jeg tror det er en stor del af at opnå sine mål! Så du skal nok komme langt. Hvis du har lyst kan du også tage et kig forbi min blog http://sarahoemig.bloggersdelight.dk. Bedste tanker her fra 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christina Elisabeth

      Hvor er det dejligt med sådan en kommentar! Tusind tak! 🙂
      Jeg kigger forbi!! KH

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration // Tumblr