Dagens Outfit: Basics

Et afsluttet kapitel

IMG_3963
I dag var lidt af en stor dag for mig. I dag havde jeg nemlig sidste undervisningstime nogensinde på CBS. Min aller sidste undervisningstime på min bacheloruddannelse. Og jeg nåede ikke engang lige at kigge mig rundt og mærke det hele en sidste gang. Jeg havde travlt, da timen sluttede, så jeg tog min jakke på og gik i hastigt tempo mod metroen. På min tur hjem indser jeg, at det jo var en ret vild ting, at jeg aldrig skal tilbage og have undervisning med de mennesker igen. Tjo, jeg mangler stadig to eksaminer og ikke mindst min bacheloropgave, så jeg er ikke fuldstændig fri endnu, meeen jeg er nu et stort skridt tættere.

Jeg har i løbet af de sidste 3 år fået kæmpet mig igennem denne bachelor. Jeg har læst og læst. Skrevet og skrevet. Råbt og skreget af frustration. Grædt en del tårer over hårde eksamensperioder. Været irriteret på gruppemedlemmer. Og nu, ja så er det bare slut. Det kan slet ikke beskrives med ord, den lettelse jeg føler. Det har været 3 hårde år, det må jeg altså ærligt indrømme. Det skyldes nok også, at jeg er havnet det forkerte sted. Jeg læser en bachelor på CBS, der hedder Information Management. Personligt synes jeg, at marketing og kommunikation er super spændende, og nok også det jeg vil beskæftige mig med i fremtiden. Det var der også små udpluk af på min uddannelse, men slet ikke nok til at jeg følte mig inspireret og motiveret hele vejen gennem.

Jeg har i løbet af min tid på CBS overvejet en hel del gange, om jeg skulle droppe ud. Starte frisk på en uddannelse der var mere mig. Men jeg er en fighter. Jeg giver ikke op. Nu var jeg startet på denne uddannelse, og nu ville jeg også færdiggøre den. Jeg læste direkte videre fra gymnasiet, så har ikke haft et sabbatår til ordenligt at sætte mig ind i de mange uddannelses muligheder, som vi har her i lille Danmark. Måske lidt en dårlig undskyldning, men midt i valg af studenterhue, gymnasiefester og frygtelige eksaminer, så havde jeg nok at se til. Hvis jeg skulle gøre noget om, så ville jeg gerne have taget et sabbatår. Så var jeg nok kommet frem til at et sted som KEA eller CPH business, nok mere havde været noget for mig. Så et lille tip herfra: tag dig god tid til at undersøge de mange muligheder og gå ikke alt for meget på kompromis.

MEN, men, men – ikke desto mindre kan jeg lige om lidt sige med stolthed i stemmen, at jeg har en bachelor i Information Management fra CBS. Det er da lidt sejt. Ja, og hvad så nu? Jeg har tænkt mig at søge ind på en kandidat på IT universitet. Hvor fokus primært ligger på digital design og kommunikation. Det virker til at være en uddannelse, der vil passe rigtig godt til mig og mine kompetencer. Så det håber jeg, vil spore mig lidt nærmere ind på, hvad jeg vil rent arbejdsmæssigt i fremtiden.

Nu skal champagnen poppes! Ej, det venter jeg måske lige med til bachelor eksamen er overstået. Dog skal aftenen tilbringes i selskab med min lille familie, der skal samles på den lokale indiske restaurant til et fest måltid. Jeg har svært ved at fjerne smilet fra læberne lige nu! Kan I have en dejlig aften, mine kære læsere.

 

6

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Outfit: Basics