Fine opbevaringsmuligheder

Let’s travel the world together

IMG_3635

I vores stue har vi en kæmpe wallsticker af verdenskortet. Vi sætter en lille blå pin, de steder vi har rejst sammen. Det er en dejlig tradition, vi har skabt i vores lille hjem. Hver gang vi kommer hjem fra en rejse, sætter vi sammen et mærke på kortet og kan dermed glædes over de nye gode minder. Under verdenskortet har vi sat en lille hylde op med billeder af os fra de forskellige ferier. Jeg smiler, når jeg kigger derhen. Det er en personlig, men rigtig fin detalje i vores hjem. Nok min yndlings i hele lejligheden.

Vi har snart været sammen i to år, men har allerede rejst rigtig meget. Vi elsker begge to nye oplevelser og indtryk. Jeg har ikke engang en yndlings ferie, da de alle har været helt fantastiske. Der var den gang, vi var nyforelsket i Paris og sad til langt ud på natten og drak champagne på Café Les Deux Magots, eller da vi fejrede et års dag i Barcelona på vores hotels tagterrasse med lækre drinks og en fantastisk udsigt over byen, eller da vi lejede bil i Italien i sommers og kørte fra by til by, hvor vi spiste spaghetti i Milano og gelato i Firenze. For mig er der intet bedre end at tage ens kærlighed i hånden og tage på eventyr sammen. Det bringer en tættere sammen, det giver kærligheden mulig for at blomstre, og det gør hverdagen lettere at takle.

Jeg bliver så glad hver gang, jeg kigger på vores verden. Der er stadig mange flere pins, der skal sættes, og mange flere steder der skal udforskes og opleves sammen.

Jeg glæder mig.

IMG_3628 IMG_3631

6

  • Michael

    Hvad har du brugt som pins til verdenskortet?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christina Elisabeth

      Hej Michael
      Også bare sådan nogle wall stickers, jeg skrev til dem, vi købte selve kortet af og de sendte nogle pins med gratis 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilea C

    Jeg har altid tænkt på at gøre det samme. Det er virkelig en fin og sød ide – og hvor har I dog været mange steder på 2 år!! Hvor har du købt Wall Stickeren?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christina Elisabeth

      Hehe ja, det er super fint og personligt! Vi købte på denne hjemmeside http://www.coolprint.dk/shop/101-wallstickers-verdenskort-og-byer/
      De har mange forskellige versioner og farver! Jeg mener, at vi skrev til dem, og bad om de der pins ved siden af!
      Og så var det super god service! Kan klart anbefales!
      KH

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Emilea C

      Tusind tak, jeg havde faktisk kigget der, men man kan ikke altid være sikker på kvaliteten. Jeg overvejer den meget i orange på en grå væg. Det tror jeg ville være så smukt.
      Knus

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christina Elisabeth

      Kvaliteten er i hvert fald top! Det lyder super cool! God idé!!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fine opbevaringsmuligheder