New In: Bikini

Need to have – Nice to have?

boligønsker

1. Plakat HER 2. Plakat HER 3. Lyngby Vase HER 4. Pude (på tilbud) HER 5. City Lights HER 6. Plaid HER

Jeg har samlet en lille collage over mine seneste bolig ønsker! Alle er udvalgt fra min yndlings webshop CAHETU, som er ejet af min søde svigermor og svigerinde! De har alle de fede designvarer til boligen. Det er sådan lidt farligt at kigge rundt på deres webshop, for der er bare så mange fine ting, der kommer på ønskelisten (eller i kurven…)! Min kæreste og jeg bruger tit udtrykket “Need to have – Nice to have?”, når vi skal beslutte os for at købe noget. Er det nødvendigt, eller ville det bare være rart at have? For mit vedkommende er der i hvert fald mange ting, der føles som “Need to have”. Især i bolig og tøj området er der ekstra mange “Need to have’s”, som måske oprigtigt bare er “Nice to have’s”. Men ikke desto mindre så har jeg udvalgt et par fine bolig ting, som jeg synes ville passe godt ind i vores hjem lige nu. De to plakater synes jeg er super fede og enkle. I vores stue har vi en væg, der er fyldt med billeder af familie og venner. Jeg kunne nu godt tænke mig, at få de to fine plakater op i stedet – for at skabe et lidt mere roligt og stilrent udtryk i vores stue. De resterende ting er jo sådan nogle rigtige pynteting, som min kæreste nok synes er lidt overflødige, men jeg elsker det! Lyngbyvasen har stået på ønskelisten i lang tid! Den er super fin og klassisk. Det ville se så smukt ud med et par enkelte blomster i! Vi har så mange forskellige lysestager og nipseting i vores lille hjem. Jeg synes, det er med til at skabe et personligt hjem, noget som vi kan kalde for vores. Vores lille lejlighed ligner bestemt ikke noget super moderne hjem fra et boligmagasin. Vi har et rigtig godt mix af gamle og nye ting, hvilke gør det til vores helt eget. Det sætter rammerne, hvori vi kan grine så maven kramper, danse på køkkengulvet til vores yndlings musik, råbe og skrige af hinanden så væggene ryster, og hvor vi kan elske hinanden, vokse og udvikle os sammen. Bare ham og mig.

Har I forresten lagt mærke til de ændringer, som der er sket på bloggen? Jeg har fået ny header, samt fjernet sidebaren. I sidebaren kunne man før finde “arkiv”, “kategori” og min “bloglovin knap”. “Arkiv” og ” kategori” kan stadig findes oppe i hovedmenuen, og “bloglovin knappen” findes under hovedmenuen og er et stort sort kryds. Tryk endelig på den og følg mig på bloglovin 🙂

Nu vil jeg holde min søde kæreste i hånden resten af dagen og være kvalmende kæreste-forelsket! Det har vi lov til – det er jo Valentinsdag!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In: Bikini