Skal Prøves: Opskrifter

Bolig Inspiration: Badeværelse

cahetubadeværelse

1. Ferm Living Badeforhæng HER 2. Nordstjerne Grøn Marmoræske HER 3. Savon de Marseille Duftpinde HER 4. Ferm Living Wire Basket HER 5. Serax Duftlys HER 6. La Bruket Håndsæbe HER 7. HAY Spejl HER 8. Tine K Home Håndklæder HER
 

Jeg har endnu engang samlet lidt inspiration til boligen – denne gang i en badeværelses udgave. Cahetu har så mange fine ting, så det er helt svært at vælge. Jeg har dog samlet nogle af mine yndlingsting i kollagen oven over. Jeg har desværre et lille Københavner badeværelse, så der er ikke plads til den helt store indretning. Derfor synes jeg, at de små detaljer er super vigtige. Jeg har selv badeforhænget fra Ferm Living, og er super glad for det. Det gør rummet lysere, samtidig med at det har et flot eksklusivt look med dets marmor mønster. Når der ikke er plads til alt muligt nips, så kan man sørge for, at de ting som skal være der er smukke. Cahetu har en masse forskellige håndsæber, som giver badeværelset et ekstra pift. Flotte håndklæder gør også en kæmpe forskel, specielt hvis badehåndklæder og gæstehåndklæder passer sammen. Jeg har erfaret, at det virkelig kan betale sig at investere i nogle lækre håndklæder af god kvalitet. Det er bare den bedste følelse at pakke sig ind i et dejligt stort og blødt håndklæde efter et langt bad.

Efter at jeg er flyttet hjemmefra, er jeg blevet helt vild med bolig indretning. I perioder har jeg mere lyst til at investere i fine ting til boligen end til garderoben. Jeg elsker at sætte nye bolig-projekter igang! Som da min kæreste og jeg fra et par uger siden renoverede en del af stuen (kan ses her). Jeg synes, at vores lejlighed er ved at være på plads. Men man kan nok altid finde noget, der kan blive flottere eller bedre!

Dette indlæg indeholder affiliate links.   

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal Prøves: Opskrifter