Guide til Rom

Bolig Inspiration til Have/Altan

ellosboligAFFILLIATE: 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

Der er gået lidt grønne-fingre i den herhjemme, som I også kan se i mit tidligere indlæg (her), hvor jeg blærer mig lidt med mine flotte krydderurter. Jeg har derfor været inde på Ellos og lure lidt – og der har de godt nok mange fine ting. Jeg synes, at de blå trækasser er så cool – dem vil jeg gerne have stående med en masse forskellige potter og planter i. Og så er der jo den fine vandkande – den vil jeg have! Jeg ejer ikke en vandkande, hvilket måske giver lidt sig selv, efter som mit behov for at vande planter er på et minimum pt… But one day!

Jeg glæder mig så meget til, at jeg får min egen have. Så skal der altså plantes og pyntes! Det skal være et stort kaos af potter, planter, blomster, lys, bænke og tæpper. Det bliver sgu hyggeligt. Indtil da må jeg nyde mine tre fine krydderurter, og takke mig lykkelig for at de stadig er i live. I mangel af bedre vil jeg smutte hen og købe lidt fine blomster til vindueskarmen i stuen, vores Kähler vase står og ser lidt trist ud.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til Rom