Guide til Hamborg

Så er det snart Mors dag!

morsdag

1. Saltskrub, La Bruket HER 2. Vase, Kähler HER 3. Poster, Nynne Rosenvinge HER 4. Halskæde, Pernille Corydon HER 5. Armbånd, Fragment HER 6. Vandkande, Xala HER 7. Øjencreme, Rudolf Care HER 8. Nøglering, HAY HER 

Så er det igen blevet tid til at forkæle vores dejlige mødre. Det er nemlig mors dag den 10. maj! Jeg har samlet en kollage med lidt forskellige bud på, hvad man kan give sin mor. Min dejlige mor skal i hvert fald forkæles med en lille ting. Jeg har ofte givet min mor en fin buket blomster på mors dag, men i år synes jeg, at hun fortjener noget lidt mere personligt. På kollagen har jeg blandt andet tilføjet lidt smykker fra Pernille Corydon og Fragment, som jeg ved min mor ville elske. Ellers skal hun forkæles med en lækker øjencreme fra Rudolph Care eller en saltskrub fra La Bruket. Hvis man nu holder sig til den klassiske og køber blomster til sin mor, så kan man jo tilføje en fin vase til, for at gøre lidt ekstra ud af det.

Jeg synes, at det er fint, at vi har sådan nogle mærkedage som mors dag. Jeg elsker min mor højere end noget andet, men i hverdagen glemmer man ofte at fortælle det. Jeg synes derfor, at det er oplagt, at sige det på sådan en dag som mors dag. Nu er der god tid til at finde den perfekte mors-dags-gave, så smut ind forbi CAHETU, de har simpelthen så mange fine ting.

Dette indlæg indeholder affiliate links.

1

  • Pretty part of content. I simply stumbled upon your weblog and in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts.
    Any way I’ll be subscribing in your augment and even I success you access
    constantly rapidly.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til Hamborg