Living by Cahetu: Bolig Inspiration

Livingroom Makeover: Nemt og Billigt

stue8I dette indlæg vil jeg vise, hvordan man hurtigt, nemt og billigt kan optimere et rum ved at ændre et par enkelte detaljer. Herhjemme var vi blevet lidt trætte af, hvordan vores stue så ud. Det var et rigtig tungt og mørkt rum. Vi har dog ikke økonomi til at skifte diverse store møbler ud, men derfor kan man sagtens skabe et nyt look ved at ændre på de små ting.  Jeg var en af dem, der stod tidligt op fredag morgen, for at tage til Søstrene Grene og stå i kø, da deres nye kollektion kom ud i går. Jeg havde udset mig deres fine runde borde. Jeg stod som en af de første i køen, så da dørene åbnede, løb jeg mod bordene. Jeg fik fat i de to borde, som jeg ønskede mig, så det var bare super. Jeg vil nedenfor vise jer billeder af vores stue før og efter de små ændringer, og forklare hvad der er blevet gjort anderledes.

STUE FØR: 

stue6stue5

På grund af tæppet og sofaens farve bliver dette hygge-hjørne utrolig nusset og mørkt. Sofabordet har vi været super glade for, men det er lidt tungt, upraktisk og fylder meget. Derudover er nipse-detaljerne, så som fyrfadsstager og puder også i meget mørke toner. Nu da foråret er på vej, havde vi brug for noget mere lys, lettere materialer og et lidt mere minimalistisk udtryk.

STUE EFTER:

stue1

Jeg er så glad for det nye resultat. Hold da op, hvor er det bare blevet et helt nyt og lækkert rum. Der er kommet meget mere lys, luft og rene linjer. De blå farver går igen i de forskellige detaljer, hvilke skaber en sammenhæng mellem vindueskarm, sofa og bord. Vi har fjernet tæppet, stuebordet, puderne og de forskellige nips-ting. Vi har tilføjet de nye hvide borde fra Søstrene Grene, nye blå glasflasker også fra Søstrene Grenes nye kollektion, en lysere pude samt en fin og enkel fyrfadsstage. Så gør de friske blomster helt sikkert også en stor forskel, da de er med til at give liv og farve til rummet. Jeg vil virkelig prøve at købe nye blomster hver uge, det er bare så dejligt og smukt at kigge på. Nu vil jeg nyde resten af lørdagen i min nye stue med en god serie.

stue2 stue4

6

  • Virkelig flotte borde. Det bliver en helt anden stue.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christina Elisabeth

      Ja, det er helt vildt! Tusind tak 🙂 Kh

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • WOW! Hold nu op, sikke en forandring men så få remedier kan gøre. Thumps up her fra. Det er blevet så fint, lyst og i mødekommende i forhold til den lumre hulle der var før.

    Nu er i virkelig klar til foråret. Måske jeg skulle se mit ejet hjem i krogene 😉

    – Bylouise.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christina Elisabeth

      Haha ja, det har virkelig ændret sig til det bedre! Tusind tak! 🙂 kh

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

    Hold da op en stor forskel. Meget meget lysere og flottere. Godt gået 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Living by Cahetu: Bolig Inspiration