Bolig Inspiration: Badeværelse

Tapas Night + Venindesnak

tapastapas2Min bedsteveninde er hjemme fra Mexico i et par dage – og den korte tid vi har sammen, bliver fuldt udnyttet med lækker mad og masser af vin. Forleden diskede vi op med en masse tapas-lignende mad. Det er så hyggeligt at sidde med en masse forskellige mad, som man kan nippe til, mens man drikker det ene glas rødvin efter det andet. Vores tapas menu bestod af hvidløgsbrød, tomatsalat, humus (opskrift fra tidligere indlæg her), hjemmelavet knækbrød, pølse, oliven, edamamebønner, samt ostehapper lavet i madpandekager. Simpelthen så lækkert og hyggeligt.

Jeg ved virkelig ikke, hvad jeg skulle gøre uden mine veninder. Det er så vigtigt for mig, at have nogen, som jeg kan betro alt til. Det er sådan set underordnet, om det er om opvask, sure sokker, kærlighedsdilemma eller livets store spørgsmål – det hele skal vendes. Jeg kan godt få helt angstlignende symptomer, hvis jeg har brug for at snakke med mine veninder, hvis der ingen er til rådighed. Heldigvis har jeg verdens bedsteveninder, der altid kommer styrtende, hvis jeg har brug for dem. Jeg sætter også selv en stort dyd i at være en god veninde (haha, kan man overhovedet tillade sig at sige det om sig selv?). Det betyder i hvert fald meget for mig, at mine veninder føler de kan stole på mig. Skååål (jeg sidder pt med et dejligt glas vin i hånden – igen..) til alle mine skønne veninder og tak fordi I er der.

tapas3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bolig Inspiration: Badeværelse