OOTD: Nyt fra Zara

At bo med sin kæreste

pogjeg

Det er endelig blevet tid til, at jeg skal til Rom og spise mig mæt i gelato, pizza og pasta! Inden da starter jeg dagen ud med et personligt indlæg her på bloggen. Min kæreste og jeg har boet sammen i halvandet år. Tiden er simpelthen fløjet afsted. Vi bor i en to-værelses lejlighed på Østerbro og deler 65 kvm. Der har været så mange gode ting ved at bo sammen, men også et par enkelte irriterende faktorer – som man nok ikke kan undgå. Jeg tænkte, at det var meget sjovt med et indlæg om dette, da det kunne være, at nogen af mine læsere går med drømmen om at flytte sammen med deres kæreste.

FORDELE:

  • Man ender altid samme sted. Vi kan begge to godt have perioder, hvor det hele går lidt hurtigt, og der ikke er så meget tid til at ses. I disse perioder er det bare det bedste at vide, at lige meget hvad, så ender vi i samme seng hver aften. Det giver mig en form for tryghed, at jeg ved, at jeg hver aften har ham at komme hjem til.
  • Man deles om udgifterne til lejligheden og mad. Jeg boede alene i lejligheden før min kæreste flyttede ind, så det var da skønt lige at få halveret alle udgifterne. Derudover har vi fælles madkonto, så vi bruger lige mange penge på mad hver måned.
  • Man kommer farligt tæt på hinanden. Vi kender hinanden skræmmende godt. Mere vil jeg næsten ikke uddybe det punkt, haha!
  • Han skal passe på mig, når jeg er syg. Jaa, den får han sgu ikke lov til at slippe uden om. Når jeg er syg, skal jeg forkæles og fodres. Han har ingen steder, han kan flygte hen. Han ved udemærket godt, at hvis jeg er syg, så skal menuen stå på kartoffelmos og INTET andet.
  • Det er altid en god idé at åbne en flaske rødvin. Ens aften sluttes bare lidt bedre af med et glas rødvin i hånden, og det er da bare hyggeligst at gøre i selskab med ham. Det er de sene aftentimer med rødvin i hånden, at vi oftest taler om vores fremtidsdrømme og mål, og de aftener elsker jeg.

ULEMPER:

  • Man kan ikke altid høre høj musik og danse på livet løs. Jeg prøver i hvert fald at begrænse mig! Jeg danser og skråler foran spejlet, og jeg gør det gerne dagligt. Jeg tror, at han er ved at være godt træt af at høre mig kæmpe mig op i de høje toner til “Love me like you do” eller “Shake it off”… Danser også gerne til svedet drypper ned af mig til “Uptown Funk”…
  • Der roder altid. Jeg ved ikke hvorfor, men der roder altid, når min kæreste er hjemme. Man kan altid finde et par sokker, sportstøj eller skoleting ligge og flyde rundt omkring. De enkelte gange hvor han har været ude at rejse uden mig, så er der sjovt nok dejligt rent i hele lejligheden.
  • Forskellige mad præferencer. Så dejligt som det kan være, at vi deler omkostninger til maden, lige så irriterende kan det være. Vi spiser ikke lige frem det samme mad, så jeg synes, det er en anelse irriterende at bruge penge på leverpostej og rugbrød, lige som han sikkert synes, at det er irriterende at bruge penge på pomfritter og guldkarameller, haha.
  • Man skal dele skabspladsen. På vores beskedne 65 kvm har vi ikke meget plads til tøj og sko. Jeg synes ikke, at jeg havde nok plads i forvejen, før at han flyttede ind. Nu er det altså blevet helt kritisk for alle mine smukke kjoler, der er blevet forvist til den ene halvdel af tøjstativet til fordel for hans umenneskelig mange skjorter.

Til trods for at sure sokker og manglende skabsplads nogen dage kan være hamrende irriterende, så er det de fleste dage, det der gør aller mest lykkelig. Hvor er jeg heldig, at jeg kan få lov til at samle hans sure sokker op fra gulvet. OG hvor er jeg heldig, at jeg har en, der laver kartoffelmos til mig, når jeg er syg.

3

  • Super fint indlæg 😉
    Der er nemlig både gode og dårlige sider. Jeg nyder bare at han altid er der når jeg kommer hjem, men det med skabspladsen er et stort problem 😉

    http://camillajulie.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christina Elisabeth

      Tusind tak <3
      Haha ja, jeg glæder mig til at jeg engang får mit helt eget værelse til alt mit tøj og mine utallige sko! KH

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tessa Amalie Overgaard Andersen

    Kunne forestille mig ulempe nr. 3 vil være et problem hos mig også

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Nyt fra Zara