LATELY

OOTD: MARIE-LOUISE

mari3

Velkommen til en af mine skønneste og bedste veninder, Marie-Louise. Min søde date til ELLE Style Awards 2015. Hun så simpelthen så fantastisk ud, så jeg blev nødt til også at tage lidt outfitbilleder af hende. Marie-Louise er vanvittig smuk i en mint grøn kjole, som hun har stylet med et bælte i taljen, for at få den rigtige længde og look. Hvis ikke I har set outfitbillederne af mig fra aftenen, kan de ses lige her.

Veninder og især de aller bedste – det er noget af det vigtigste, man har, hvis du altså spørger mig. Endnu vigtigere er det at holde fast i dem, som er helt specielle og fantastiske. Dem som man griner og græder med. Dem som man spiser for meget bland-selv slik med. Dem som man danser på bordene kl 03 om natten med. Og dem som altid er klar til at give en krammer. Jeg ved ikke, hvor jeg ville være i dag uden mine veninder og deres støtte og kærlighed.

mari mari2Marie-Louise og jeg har været veninder i 13 år. Vi mødtes i Rungsted, da vi blev naboer. Vi klingede med det samme og løb frem og tilbage mellem hinanden hver eneste dag. Vi har været utroligt meget igennem sammen. Hun har i hvert fald været den dejligste veninde, der har håndteret mig tudende og dramatisk et par gange for meget. Vi har grinet så meget, at jeg utallige gange har tisset i bukserne. Og lige præcis sådan et venskab er noget af det bedste. Der hvor man er så tæt, at man både griner, græder og deler alt. Den dag i dag er vi også naboer – bare på Østerbro. Så vi har stadig mulighed for at løbe frem og tilbage. Det er fantastisk.mariiiAf hjertet tak for dit venskab lille Marillo.

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY