Gode Fund til Prisen (UNDER 300 kr.)

OOTD: Frynser og Lange Ben

out1Så kom der endelig lidt frynser og lange blege MEN bare ben på bloggen. Billederne er taget i fredags hvor solen skinnede så fint. Jeg må dog ærligt indrømme, at det ikke var heeelt så varmt, som jeg havde håbet på. Billederne er taget lige inden at cyklede med et kæmpe smil på læben hjem til min søde veninde, der holdte lækker fødselsdagsmiddag. Jeg tænkte, at det ikke ville være noget problem med bare ben til aftenens bytur, men det var næsten bidende koldt, da vi så småt forhold lejligheden ved en to-tiden. Så på med de tykke strømpebukser – og så ved man bare, at det langt fra er sommer.

Både den fine frynse bluse og nederdelen er køb fra min tur til Rom – og er begge fundet i Zara. Ja, jeg kan altså blive ved med at vise ting fra den butik… Det der med frynser, synes jeg er lidt sjovt, så på de fleste billeder, som min kæreste tog af mig, svinger jeg rundt, mens jeg prøver at få liv i de lange tråde på ryggen. Det blev til en helt del meget mærkelige billeder, men et par enkelte søde med stort smil, flyvende hår og frynser blev det dog også til!

Blusen er en anelse kort og kan ikke helt bruges uden en højtaljet nederdel – i hvert fald ikke endnu. Maven er ikke helt sommerklar… Sidste gang jeg var på løbebåndet og gav den gas til “Mit Navn i Lys” af Ankerstjerne, forstillede jeg mig selv i korte cowboy shorts, hvide sneakers og en eller anden form for kort top (gerne med frynser) med lidt udsyn til en sommerbrun mave, med en ivrigt pumpende arm i vejret til årets distortionfest. Det lød sgu lidt prollet, var? Min kæreste fortæller mig tit, at han tror, at jeg inderst inde ville ønske, at jeg var en Crazy-Daisy-dansende-Breezer-drinkende-pop-pige. Men den pige kommer meget sjældent frem i lyset, men giv mig en strawberry daquiri for meget og så sker der løjer på dansegulvet. Men det meste af tiden er jeg nu bare en helt almindelig rødvins-drikkende-designer-taske-elskende-Københavner-pige.


out3 out4 out5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode Fund til Prisen (UNDER 300 kr.)