Friday Night Inspiration

Get The Look

getthe

Billede herfra

Kender I siden lookbook.nu? Det er en side hvor bloggere og almindelige dødelige mennesker kan uploade inspirerende outfitbilleder. Jeg har endnu engang genfundet min kærlighed til siden, da det er super god måde at få inspiration til pæne outfits.

Jeg faldt for ovenstående billede af denne fine blogger klædt i hvidt fra top til tå. Nu da vejret stadig skifter mellem regn, sol og orkan i løbet af dagen, er det endnu ikke helt shorts og t-shirt vejr – til trods for at kalenderen siger juni på mandag. SÅ jeg synes, at dette outfit er meget passende, da de hvide nuancer er dejligt sommerlige, men hvor det stadig er muligt at holde varmen lidt.

Jeg har fundet lidt forskellige items, som godt kunne ligne den smukke piges til forveksling. Det er i øvrigt alle gode basic items, som man nemt kan sætte sammen med resten af ens garderobe. Jeg skal i hvert fald have købt mig et par nye hvide sneakers, da mine fra sidste år er blevet alt for slidte og beskidte. Men denne gang skal jeg huske at passe lidt bedre på dem!!

getthelook

 

Affiliate: 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 

1

  • Ihh, den hjemmeside har jeg netop fået øjnene op for! Så god en hjemmeside – meget inspirerende ☺️ ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friday Night Inspiration