Hjemmebagte Søndags-Boller

Get The Look: Sincerely Jules

gettheloook1

Bluse: FILIPA K, 750 kr. HER Jeans: MOS MOSH, 999 kr. HER Solbriller: Bianco, 129 kr. HER Clutch: Bianco, 149 kr. HER Stilletter: Bianco, 349 kr. HER

Kender I Sincerly Jules? Jeg synes, at hun er super inspirerende! Jeg elsker hendes outfits. De er ofte casual, men med mange fine detaljer. Her har jeg fundet et af hendes outfits, som jeg gerne vil trisse rundt i disse forårsdage. Det ser behageligt ud, men stadig virkelig eksklusivt med de høje stilletter samt den blå clutch. Jeg følger Sincerly Jules på Instagram (@sincerlyjules), hvor hun dagligt poster flotte billede af hende selv samt hendes omgivelser.

Jeg kan godt synes, at det kan være enormt stressende at følge så mange smukke og stilede mennesker på Instagram – da man konstant føler, at man har noget, som man skal leve op til. Alt bliver så “picture perfect”, hvilket mit eget liv langt fra er. Mit liv er langt den største del af tiden spaghetti-bolo på sofaen, frem for Sticks n’ Sushi med passionsfrugt drinks (men når det så endelig er en “Sticks n’ Sushi dag”, så skal jeg nok sørge for at få opdateret min egen Instagram – haha). Ja, jeg må sgu nok indrømme, at jeg nok bare er en anelse misundelig. Misundelig på dyre tasker, kaffe to-go kopper, bikinikroppe, lækre feriebilleder og instavenligt mad. Men det kan også nogengange være med til at give mig det spark i rumpetten, som jeg nogle gange mangler. Sidder jeg og overvejer, om jeg virkelig skal rejse mig op af sofaen for at smutte i træningscenteret, så skal et hurtigt tjek på Instagram nok få mig afsted. Det kan sgu ikke altid være en instavenlig dag, og hvis jeg skal være ærlig, så nyder jeg virkelig også de der spaghetti-bolo dage på sofaen – det er da hyggeligt!

6

  • Sådan har jeg det også. Når jeg er rigtig træt af min skole, går jeg på LinkedIn og smovser rundt i folks uddannelser, og hvilke job de derefter har fået. Så bliver jeg super motiveret til at give den en ekstra skalde. Og hvis jeg er for doven, rent motions mæssigt, går jeg på Endomondo, det får mig hurtigt op af sofaen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christina Elisabeth

      Haha, det er faktisk en god idé – den med Linkedin, det vil jeg huske! 🙂

      kh

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke S

    Mega fedt indlæg – og lækre items 😉

    http://www.frederikkes.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • SÅ lækkert outfit – er nødt til at finde et par boyfriend jeans snart 😉

    http://camillajulie.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christina Elisabeth

      Ja – det må jeg virkelig også!! 🙂 kh

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmebagte Søndags-Boller