SPORTSTØJ UNDER 200 KR.

At trække stikket ud

søvn

Jeg kan mærke, at min krop er helt drænet efter den frygtelige eksamensperiode, som jeg lige har været igennem. Jeg har derfor valgt at tage min kæreste i hånden og flygte til Jylland i et par dage, for at slappe af hos mine forældre. Vi ankom i går eftermiddags, og jeg kan allerede mærke på mig selv, at det var frygteligt tiltrængt at komme lidt væk hjemmefra. Jeg slapper af, nyder solen, læser lidt magasiner og bager lækre boller. Der er intet, vi skal nå – intet tidspres, jeg har fri til at nyde livet en lille smule. Jeg elsker at læse magasiner, men det er kun noget, som jeg gør, når jeg virkelig har god tid, for eksempel hvis jeg er på ferie. I hverdagen er der for meget andet skole-værk, der skal læses. Så det at sidde og bladre Costume igennem i dag, det har bare været den bedste følelse.

Jeg tror, at det er meget sundt for kroppen, at man engang imellem trækker stikket ud og kommer helt ned i gear. Her sent på eftermiddagen opdager jeg, at jeg ikke engang har tjekket Instagram i dag. Derhjemme kan min instragram-feed snildt blive opdateret hvert 5. minut. Totalt stressende, skræmmende og unødvendigt. Jeg ved ikke, hvorfor jeg gør det, men der hjemme føles det, som en del af det hurtige tempo man kører, at man lige tjekker diverse sociale medier på farten. I dag har jeg slet ikke haft min mobil på mig – og det har simpelthen været en befrielse.

Jeg kan dog i min lille fri-weekend her ikke helt slippe bloggen. I aften har jeg kastet mig ud i at lave hjemmelavet burger og pomfritter til min kære familie. Jeg har forsøgt mig med en nye opskrift, så hvis det bliver en succes, så kommer det på bloggen en af de kommende dage. Nu vil jeg tage mit glas rødvin og sætte mig ud i solen. Arghh, hvor jeg nyder det!

2

  • Hvor lyder det skønt! Kender alt for godt det med nærmest at være afhængig af at tjekke diverse sociale medier konstant, tror lidt afvænning er meget sundt 😀

    http://www.amaliefernande.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christina Elisabeth

      Det er så dejligt!! Ja, jeg tror det er meget godt en gang i mellem – lige at glemme livet på mobilen og fokusere på det omkring sig! 🙂 kh

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPORTSTØJ UNDER 200 KR.