Donuts & Fødselsdag

Hjemmebagte Søndags-Boller

IMG_4398Så blev det endnu engang søndag, og jeg havde lyst til lidt selvforkælelse her til morgen. Jeg valgte derfor at kaste disse lækre søndags-boller sammen. De er supre lækre og nemme at lave. Jeg drysser altid lidt kanel på toppen af mine hjemmebagte boller, det kan undlades, men jeg vil virkelig forslå, at I prøver det. Det smager så godt!!

Opskrift på søndags-boller:

Ingredienser:

  • 0,25 gram gær
  • 5 deciliter lunken vand
  • 1 deciliter mælk
  • 700 gram blanding af hvedemel, rugmel, hørfrø og havregryn
  • salt
  • mælk eller æg til pensling
  • kanel til toppen (kan undlades)

HOW TO (Omkring 12 boller): 

  • Tænd ovn på varmeluft på 220 grader
  • Bland gær og vand sammen
  • Kom melblandingen i sammen med lidt salt og mælk og rør rundt
  • Jeg lod den stå overdækket i køleskabet i en halvtimes tid for lige at sætte sig
  • Brug to skeer til at forme bollerne på bagepapir
  • Pensle med æg eller mælk – jeg brugte mælk
  • Drys med kanel på toppen af bollerne
  • Kom i ovn i ca 15-20 min

 

 

IMG_4389IMG_4404

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Donuts & Fødselsdag