Hjemmebagte Søndags-Boller
Så blev det endnu engang søndag, og jeg havde lyst til lidt selvforkælelse her til morgen. Jeg valgte derfor at kaste disse lækre søndags-boller sammen. De er supre lækre og nemme at lave. Jeg drysser altid lidt kanel på toppen af mine hjemmebagte boller, det kan undlades, men jeg vil virkelig forslå, at I prøver det. Det smager så godt!!
Opskrift på søndags-boller:
Ingredienser:
- 0,25 gram gær
- 5 deciliter lunken vand
- 1 deciliter mælk
- 700 gram blanding af hvedemel, rugmel, hørfrø og havregryn
- salt
- mælk eller æg til pensling
- kanel til toppen (kan undlades)
HOW TO (Omkring 12 boller):
- Tænd ovn på varmeluft på 220 grader
- Bland gær og vand sammen
- Kom melblandingen i sammen med lidt salt og mælk og rør rundt
- Jeg lod den stå overdækket i køleskabet i en halvtimes tid for lige at sætte sig
- Brug to skeer til at forme bollerne på bagepapir
- Pensle med æg eller mælk – jeg brugte mælk
- Drys med kanel på toppen af bollerne
- Kom i ovn i ca 15-20 min
Ingen kommentarer endnu