Opskrift: Nem Boeuf Bourguignon

How to Style: Denim Skirt

how toJeg er blevet ret vild med denim skirt trenden, men har endnu ikke købt en, da jeg har været meget i tvivl om, hvordan jeg ville style den. Så jeg har ledt nettet tyndt efter lækre damer – med lækre stænger – i lækre nederdele. Det har resulteret i, at jeg efterfølgende med nærmest hjertebanken har ledt diverse hjemmesider igennem for at finde en cool denim nederdel til mig selv! Jeg har fundet et par stykker, som jeg synes er så fede! Men jeg har virkelig svært ved at finde ud af, om jeg skal gå efter en lang, kort, hvid, sort, knapper?

Jeg ville nok style en cool denim nederdel med en hvid eller lyseblå bluse eller skjorte, det synes jeg, gør sig rigtig fint til. Så skal der smykker til for alle pengene – og gerne et fedt bælte. Jeg ejer simpelthen heller ikke et bælte… Er det mon fordi, at jeg ikke oplever at bukserne er for store, men kun for små? Deprimerende!! Jeg vil dog anskaffe mig et bælte. Ikke for at bruge det til dens praktiske formål, men for at kunne style med det. Men i første omgang er det nederdele, jeg er på udkig efter. Jeg har samlet en lille kollage med gode bud på denim nederdele.

denimmAFFILIATE: 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Nem Boeuf Bourguignon