Skolestart: Gode Råd

Skolestart: WHAT TO BUY

Jeg håber, at I synes, at disse skolestart indlæg er relevant og sjove at læse? De er i hvert fald hyggelige at lave. Noget af det bedste, da jeg var yngre, var da Bog&Idés katalog kom ind ad brevsprækken derhjemme. Så var det den tid på året, hvor sommeren var ved at være slut og et nyt skoleår gik i gang. Så sad jeg derhjemme og ivrigt krydsede af i kataloget, hvad jeg nu “manglede” til det nye år. Nyt penalhus, nye glimmer tusser, seje linealer, bogbind, den perfekte stiftblyant osv.  I de helt unge dage var det mig og min kære mor, der gik på opdagelse i Bog&Idé i Hørsholms gågade. Senere blev jeg ældre og sejere og skulle derhen på skoleindkøb med mine veninder.

Nu er der knap så meget behov for glimmer tusser og bogbind, men nærmere gule overstregningstusser, kalender, post-its og andre alt for voksne og kedelige ting. MEN det behøver jo ikke være alt for kedeligt. Jeg har dermed lavet en kollage fyldt med inspiration til de ting, som man skal have styr på inden skolestart.etsy school

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER

Selvom jeg burde være den kedelige CBS type, der udelukkende vil bruge min computer eller iPad til alt skolemæssigt, så er der stadig en lille kreativ-mus inde i mig, der elsker at bruge notesbøger, fine blyanter og så elsker jeg at have en fysisk kalender i min taske. Jeg har fundet en masse forskellige skoleting fra Etsy, som kan gøre en hver første skoledag lidt mere lækker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skolestart: Gode Råd