Outfit: Solskin & Blomstermønster

THINGS TO DO ON A SUNNY SUNDAY

sunnysunday

Husker I at jeg tilbage i Marts lavede et indlæg omkring søndagsaktiviteter (læs: her)? Da vejret var trist og gråt den gang, tænkte jeg at det var på tide med en mere opdateret version, der passer til dette fantastiske solskinsvejr. Som jeg har brokket mig nok gange om, at er jeg ved at læse til eksamen, men her kommer en liste over ting, som jeg ville ønske, at jeg kunne begive mig ud i i dag.

  • Tag i en park med tæppe og picnickurv. Noget af det som jeg elsker ved sommertiden, er de aftener og dage som jeg tilbringer i Kongens Have. Det er så hyggeligt! Hvis det stod til mig ville jeg hive min bedsteveninde med, en flaske vin, jordbær, chips og nødder. Man kan også pakke små sandwiches og nyde som aftensmad.
  • På med rulleskøjterne. Ja, du skal nok ned og grave i kasserne i kælderen for at finde dem frem, men når først du ruller afsted på dem, så er det da pisse sjovt!
  • Gå en tur i stedet for at tage på café. Det er da dejligt, at sidde og dase på en cafe i solen, mens du indtager den ene latte efter den anden. Men solen kan også nydes gående, dermed får man også lidt motion på en ellers doven søndag.
  • Besøg Copenhagen Streetfood og spis dig mæt i lækker mad. Jeg har endnu ikke været der, men forstiller mig, at der sikkert ikke findes et bedre sted at bruge sådan en solrig søndag.
  • Gør dig lidt ekstra umage med aftensmaden. Hvis man er hjemme og aftenen således også skal bruges indenfor husets fire vægge, så lav noget ekstra lækkert og sommerligt til aftensmad. Jeg drømmer lidt om tapas eller en dejlig stor salat her til aften.
  • Ryk aktiviteterne udenfor. Er du som mig, tvunget til at bruge dagen på læsning eller eksamensskrivning, så ryk det hele udenfor, og nyd solens stråler.
  • Køb fine blomster. Smukke blomster gør mig altid i godt humør. De fleste blomsterbutikker har åbent i dag, til trods for at det er søndag. Så smut ud og kig på de mange fine valgmuligheder. Du kan enten købe blomster til vaserne derhjemme, til haven eller blomsterkasserne. Vi har blomsterkasser uden for vores vinduer – men uden blomster i. Det vil jeg gerne snart have lavet om på!
 
Billederne er fra Pinterest

4

  • Super fint indlæg! Det er super skønt at vejret er begyndt at blive bedre (:

    Knus
    aseaofinspiration.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christina Elisabeth

      Tusind tak! Ja, det er så dejligt! KH

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er så dejligt med sol og fridag 🙂
    Jeg nød selv søndagen på havnen med min kæreste og svigerfar

    / Liselotte

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christina Elisabeth

      Det lyder godt nok dejligt! Det er bare med at nyde det! 🙂 kh

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit: Solskin & Blomstermønster