10 ting på 10 år

Outfit // Sunday

IMG_3432 Så blev det søndag! Solen skinner (delvist), så min kæreste og jeg gik en tur ned til Kastellet for at nyde det gode vejr. Jeg tvang ham til at tage kameraet over skulderen, så vi også kunne få taget nogle billeder til bloggen. Det blæste dog en halv pelikan og var så koldt, at det ikke blev til mange billeder, desværre! Det er bare så hyggeligt at gå rundt nede ved Kastellet og Langelinie. Specielt sådan en dag som i dag, er der virkelig mange mennesker, der går rundt og hygger sig. Nu er det jo også vinterferie for nogen (desværre ikke for undertegnede her), så der var masser af familier, turister, veninder og kærestepar, der gik og hyggede sig i solens stråler.

I den rigtige søndags-ånd er jeg iført rart og hyggeligt tøj, der inkluderer turtleneck bluse med en strik ud over, sneakers og min fine hat. Jeg elsker hatte! For det første holder den mine små øre varme her i de kolde tider, og for det andet ser det bare mega cool ud – hvis du altså spørger mig!! Det så dog knap så cool ud, da den blæste af i vinden og min kæreste løb rundt for at fange den! Haha! Men det var bestemt underholdende for de mennesker, der var vidner til seancen.

Nu vil jeg bruge resten af min søndag på sofaen, hvor jeg skal have lavet madplan til den kommende uge, læst lidt lektier og nok se en serie eller to – det er vel søndag.. :–)

IMG_3518IMG_3464 IMG_3466 IMG_3503 IMG_3510IMG_3526

Hat: Monki HER, Tørklæde: Magasin Similar HER, Jakke: J. Lindeberg Similar HER Strik: Benetton HER Bluse: ASOS HER Sko: Nike HER  Ur: Michael Kors HER Taske: Balenciaga 

 

Husk at I kan følge mig på bloglovin! Tryk bare på knappen ude i højre side under “kategorier”!! :–)

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting på 10 år