NYT YNDLINGS MÆRKE

Outfit: Solskin & Blomstermønster

o3

Solen skinner og min sidste rigtige eksamen er farlig tæt på efterhånden. MEN det er ved at være et stykke tid siden, at der har været outfitbilleder på bloggen – så nu skulle det være. Jeg er hoppet i lyse farver og blomstermønster for at byde solen og foråret velkommen. Jeg må dog ærligt indrømme, at det lyse tøj nok ser lidt bedre ud, når min kulør ikke længere går i et med tøjet, haha! Den vinterblege hud er især slem på mine lange stænger, men det håber jeg, at jeg kan rette lidt op på, når jeg om 11 dage flyver mod Rom. Indtil da er det godt, de er pakket væk i lange bukser.

Jeg fik min morgenkaffe (okay så, min morgen-cola… jeg er ikke blevet voksen nok til kaffe endnu) i solen ved søerne i morges. Der sad min studieveninde og jeg med solbriller, crossaint-krummer i mundvigen, cola, computer og lidt for meget eksamensstress. Det var dog varmt nok til at jakken kunne komme af, så midt i stress og kedelige artikler fra 1980’erne, nød jeg alligevel livet en lille bitte smule.

Jeg er hoppet i både en top og jeans fra Zara, hvilket næsten ikke kunne passe meget bedre. De har jo netop i dag åbnet deres flotte butik op igen på Strøget. Hvis det ikke var fordi, at min eksamensstress har nået nye højder, og tårerne presser sig på af bar’ utilstrækkelighed, ja så var jeg taget derind. Det må blive lige så snart kalenderen ikke længere siger eksamenslæsning. Nu vil jeg forsætte med mine eksamensskriblerier, mens jeg prøver at lade vær med at kigge ud af vinduet. Sol, drinks og frihed ville jeg hellere have at denne lørdag stod på.

o10705o2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT YNDLINGS MÆRKE