Bolig Inspiration: Køkken + Eksamens-snak

NYT YNDLINGS MÆRKE

zalandoeven

1. Buksedragt HER 2. Loafers HER 3. Solbriller HER 4. Taske HER 5. Sneakers HER 6. Hvide Jeans HER 7. Top HER 8. Kjole HER 9. Slippers HER 10. BH/Top HER

Så blev det torsdag – ugen er ved at være slut, og jeg har fundet et nyt yndlings mærke, som jeg gerne vil dele med jer. Jeg blev nødt til at tilføje priserne til kollagen denne gang, da jeg er helt vildt imponeret over de sindssygt gode priser. Kender I mærket Even&Odd? Jeg gjorde i hvert fald ikke selv, før at jeg i julegave bestilte et par sneakers til min mor fra Even&Odd på Zalando. Da de kom frem med posten, blev jeg bleg af misundelse, da jeg selv syntes, at de var så fede – men julegave budgettet tillod desværre ikke shopping til mig selv (det er næsten ikke fair, vel?). Min mor blev bare så glade for dem, og hun har gået med dem lige siden. Skoene var i super god kvalitet og rigtig gode at gå i. Jeg kunne ikke finde de samme sko på Zalando, da jeg kiggede deres udvalg igennem i dag, men til gengæld faldt jeg over en masse andre fede ting fra samme mærke!

Der er faktisk ikke en eneste ting fra kollagen, jeg ikke har lyst til at bestille hjem. Forårsaftener i de hvide jeans med dertilhørende blå loafers? Sommerfester i den hvide kjole? En dag på strøget i den fine hvide top, med solbrillerne i håret og den sorte shopper hen over skulderen? Ja tak, ja tak, ja tak. Og så ved jeg at de sorte slippers vil komme på de fleste varme sommerdage. Sommergarderoben skal jo til at bygges op nu alligevel, så synes jeg altså, at dette er et godt sted at starte!

Jeg har altid haft lidt svært ved at bruge mange penge på tøj. Jeg elsker at shoppe – det er noget af det bedste, jeg ved. Men jeg har det meget bedre med at købe lidt billigere alternativer og dermed kunne købe mere på en gang. Derfor elsker jeg at opdage nye mærker som dette, hvor tingene er så fine og udvalget er stort. Even&Odd bliver helt sikkert et af mine to-go mærker, hvis jeg mangler lidt ekstra til garderoben.

Dette indlæg indeholder affiliate links

5

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bolig Inspiration: Køkken + Eksamens-snak