Blogger Fokus: THE A-WAY

OOTD: LANGELINIE

out4outBukser, T-shirt, Blazer: Zara Sko: Nelly HER Taske: Balenciaga Solbriller: Michael Kors 

På en dejlig solskinsdag gik kæresten og jeg en tur ned til Langelinie og købte en kæmpe softice hver. Faktisk min første is i år – altså sådan en rigtig is i en hjemmelavet vaffel med softice. Jeg fik tivolikrymmel på og følte mig som et barn igen. Det var simpelthen så godt, til trods for at den altså smeltede ud i hånden på mig efter et beskedent to-minutters Instagram photoshoot. Så den nåede ikke at komme med på outfitbillederne, der blev taget lige efter, at vi havde tørret fingrene for softice og krymmel.

Jeg er udelukkende iført fine klæder fra Zara, det meste af det købt på min ferie i Puerto Banus. Jeg er helt vildt forelsket i mine nye jeans. De sidder perfekt og jeg elsker, hvordan de er klippet over for neden. De kostede omkring af 250 kr. Jeg kan ikke finde dem online, men de har mange lignende modeller på Zaras hjemmeside lige her – og ellers er de måske at finde i vores egen Zara i KBH. Skoene er efterhånden en gammel kending her på bloggen, de sidder altså klistret på min lille fod næsten hver dag. De kan købes lige her og er vidst på tilbud til noget i omegnen af 84 kr.

out1 out2 out3
Indlægget indeholder affiliate links

BLOGLOVINknap

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogger Fokus: THE A-WAY