KONKURRENCE: Fortæl om din personlige sejr

SWEATER WEATHER

sweatherAffilate: 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

Nu siger kalenderen september. Hvordan er tiden gået så hurtigt? Der er KUN 4 måneder til jul?  Ikke særlig længe til sne og slud? Risengrød og æbleskiver? Det virker slet ikke rigtigt – jeg er ikke klar! Sommeren gik bare forbi lynhurtigt – som altid.

Selvom jeg elsker sommeren, så er jeg altså også lidt vild med sweater weather. Det er jo meget lækkert at kunne krybe i en kæmpe sweater, et par jeans og nogle lækre støvler. I første omgang har jeg fundet lidt inspiration til efterårets sweaters. Det næste stykke tid bevæger vi os langsomt væk fra bikini-solbrille-shorts-indlæg og mere hen i mod sweater-støvler-og-fede-efterårsjakker. Jeg skal i hvert fald have fornyet min garderobe, når det kommer til efterårsitems. Kollagen mangler virkelig lidt farve. Når jeg søger efter efterårsvarer, så går jeg automatisk efter nogle grå og mørke farver. Men det er nu også meget rart at have trøjer i basis farver.

Kufferten er pakket og jeg flyver mod solrige San Diego i morgen. Jeg vil selvfølgelig forsøge at opdatere bloggen, imens at jeg er derovre. Første prioritet er dog at kysse på min kæreste – og selvfølgelig få lidt sol på mine hvide stænger.

BLOGLOVINknap

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONKURRENCE: Fortæl om din personlige sejr