Insta-lately

KONKURRENCE: Fortæl om din personlige sejr

bachelor

CITAT

I denne uge er jeg startet på min kandidat, cand.merc.it (E-business), på Copenhagen Business School. Det har været hårdt at skulle starte forfra igen på et nyt studie, nye mennesker og med nye fag. Det er for vildt, at jeg allerede er kommet hertil. For bare tre år siden fik jeg min studenterhue på, købte egen lejlighed på Østerbro og startede min bachelor på CBS. Om ”kun” to år kommer jeg forhåbentlig ud med en flot kandidat – klar til at indtage arbejdsmarkedet.

Da jeg startede for tre år siden på min bachelor, Information Management, var jeg meget i tvivl om, det var det rigtige for mig. Alle mine venner og veninder fra gymnasiet var i gang med deres sabatår, imens jeg kæmpede mig igennem nogle meget svære fag på en videregående uddannelse. Jeg besluttede mig for at forsætte på uddannelsen og gøre mit bedste. Jeg ville ikke give op! Dette resulterede i, at jeg kom ud fra min bacheloreksamen med et 12-tal – med så meget ros og begejstring fra eksaminatoren, at tårerne trillede ned ad mine tomatrøde kinder. Dette har været min største sejr. Jeg satte mig for at kæmpe for noget og jeg sejrede stort.

minsejr

Sydbank kører lige nu en kampagne, hvor de fejrer dem som har sejret. Dem som har kæmpet, arbejdet hårdt og som drives af deres passion, om det så er inden for uddannelse, sport eller noget helt tredje. Jeg har læst og hørt en masse af de forskellige historier på Sydbanks side minsejr.dk. Det er så inspirerende og motiverende, at læse om hvad andre har opnået.

Inde på siden har du selv mulighed for at fortælle historien om din sejr. Du deltager dermed i konkurrencen om 5000 kr., hvor der bliver trukket en vinder hver uge. Derudover deltager du også i hovedpræmien, som er en tur for to personer til et TEDx-arrangement (værdi 30.000 kr.). Så der er virkelig god grund til at hoppe ind på siden HER og dele din sejr. 

Indlægget er sponsoreret.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Insta-lately