BLOGGER FOKUS: SIMONE MOELLE

KONKURRENCE // HVISK SMYKKE

nyh5Se smykket fra Hvisk HER

Så er det tid til en konkurrence på bloggen! Det har jeg glædet mig så meget til! Efter at jeg blev september måneds plus blogger, synes jeg, at jeg skulle forkæle jer, som læser med her på bloggen. Det er jo trods alt på grund af jer, at det er sjovt og hyggeligt at skrive her på domænet. Så I skal selvfølgelig have en kæmpe TAK.

I kan vinde den fineste halskæde, som kan ses på billederne (og lige her). Jeg elsker det smykke univers, som Hvisk har fået opbygget. De har de smukkeste smykker til rigtig gode priser. De har virkelig forstået at lave smykker, der stemmer overens med nutidens trends, men samtidig er virkelig klassiske. Jeg er lun på det meste af deres udvalg, så det har været super svært, at finde lige præcis det smykke, som I skal have mulighed for at vinde. Valget faldt på halskæden, da jeg synes, at den er ekstra smuk med de små sten. Er den ikHviskke bare fin?!

Konkurrence betingelser: Alt hvad I skal gøre for at deltage i konkurrence er at følge bloggen på Bloglovin HER og like indlægget derinde ved at trykke på hjertet. Når I har gjort det, skal I blot kommentere indlægget her og så er I med i konkurrencen. Konkurrencen kører indtil den 9. oktober.

— English Version — 

Competition for my Danish readers only, sorry. 

Indlægget er lavet i samarbejde med Hvisk.

ny2 nyh nyh3BLOGLOVINknap

 

 

 

 

 

19

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOGGER FOKUS: SIMONE MOELLE