PARTY INSPIRATION

BLOGGER FOKUS: SIMONE MOELLE

simonemoelle

I dag kommer Blogger Fokus på en lørdag og ikke søndag. Det er der en virkelig god forklaring på, men den får I først i morgen. Indtil da kan jeg byde velkommen til fine Simone der blogger på simonemoelle.dk. Jeg har længe fulgt med i hendes inspirerende univers, som er fyldt med virkelig flotte billeder, lækre outfits og gode tekster. Simone har svaret på 8 spørgsmål, så vi alle kan lære hende og hendes tanker lidt bedre at kende. Enjoy!

1. Hvad fik dig til at starte en blog? Og hvilke tanker gjorde du dig omkring det at starte en blog?

Jeg startede faktisk bloggen fordi at jeg havde hørt at man kunne få et relevant studiejob ved at have en blog, og det ville jeg virkelig gerne have haha! Så jeg startede uden at vide særligt meget om blogging, og så er det bare vokset på mig lige siden. Og, studiejobbene kom faktisk også på baggrund af bloggen, så det var ikke en helt skidt beslutning 🙂

2. Det virker til at bloggen allerede har givet dig utrolig mange oplevelser. Hvor tror du, du er om et års tid? Er der noget bestemt, som du ser frem til?

Åh ja, der har været utroligt mange fede oplevelser! Jeg er lige kommet hjem fra 24 timer i Marbella, hvor vi skulle lukke den eksklusive Ocean Club ned for sæsonen. Det var VILDT. Forhåbentlig kommer der flere oplevelser i den dur, for jeg elsker at rejse. Men jeg sætter lige så megt pris på de små oplevelser i hverdagen som møde med interessante mennesker og sjove fester.

Om et år håber jeg at have fået endnu flere gode oplevelser! Eftersom jeg lige har fået et fuldtidsjob, så er jeg begrænset i forhold til at kunne fokusere 100% på bloggen rent forretningsmæssigt. Så mit mål er egentlig bare at opleve nok til at jeg stadigvæk holder lige så megt af bloggen som jeg gør nu.

Der kommer til at ske en KÆMPE forandring på bloggen i løbet af vinteren, som jeg har arbejdet på i flere måneder, så det er det jeg ser frem til lige nu 🙂

3. Hvad er den bedste oplevelse, som du har haft i forbindelse med bloggen?

Hmm… det er svært at udpege én ting! Jeg tror det er en kombination af rejserne og så når jeg nogle gange står til et vildt arrangement og tænker “Sådan noget oplever de færreste”. Fx. at stå på toppen af Stay og se solen gå ned over bryggen mens man spiser sushi sammen med nogle af ens rigtig gode blog venner. Så føler jeg mig virkelig priviligeret!

4. Hvis man skal have en god aften i København, hvor skal man så tage hen?  

Jeg er “wining and dinig” typen, så for mig er en god aften et sted, der kombinerer god mad med gode cocktails. Fx. Umami i store kongensgade. Det er virkelig lækkert! Af andre gå i byen steder, kan jeg ikke anbefale noget specifikt, for det afhænger virkelig af hvem man er i byen med og ikke så meget stedet. I forrig weekend var jeg på Bar O. Det var faktisk godt – musikken var god, og så ligger det lige ved siden af PS Bar, så hvis det bliver kedeligt kan man bare gå derind.

5. Hvad er dit bedste køb og hvorfor?

Endnu et mega svært spørgsmål! Hvis det skal være fashionmæssigt, så må jeg sige min Givenchy taske. Den er og bliver den bedste tasker, jeg har ejet til dato. Den er mega lækker, og tilpas rummelig til at jeg kan bruge den til hverdag da den kan indeholde en computer og kamera(!!)

6. Hvor henter du inspiration til din lækre stil?

Jeg bliver meget inspireret af Instagram, Pinterest og så selvfølgelig blogs. Jeg har dog ikke så meget tid i øjeblikket til at gå all in på inspiration hunting, så jeg kører pt. på min egen intuition haha! – Så håber jeg, at jeg ikke skyder helt forbi 🙂

7. Hvad er det fedeste item man kan eje lige nu? Og hvad er det største tøjmæssige no-go i følge dig?

Jeg ville selv gerne eje en YSL monogram tassel bag i croco skind! Jeg ved ikke om den er in mere, men jeg har været lun på den siden jeg først så den, og er derfor sikker på at den nok skal blive min på et tidspunkt!

Jeg bryder mig ikke om tøj, der ikke fremhæver den kvindelig figur på den ene eller anden måde. Jeg synes at vi har set en tendens i noget tid, som fuldstændig fjerner det kvindelige gennem poset tøj, sneakers, ingen makeup og sjusket hår. Det synes jeg er lidt trist, men det er selvfølgelig en smagssag 🙂

8. Hvilket nummer sætter du til at brage ud af højtaleren, når du skal komme i godt humør?

Jeg har en lang play liste af chilleren house musik, som jeg hører i hverdagen. Nogle “tænder på” det luriske i musikken og andre på toner. Jeg er helt klart mere til det sidste (for det meste).

I den forbindelse kan jeg godt lide Kygo, da han har lavet nogle seje remix! I dag faldt jeg over denne på youtube : Alina Baraz & Galimatias – Fantasy (Felix Jaehn Remix) – den gjorde lige min mandag liiiidt bedre! 🙂

BLOGLOVINknap

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PARTY INSPIRATION