NEXT WEEK: Tema Uge

Blogger Fokus: MADE IN DENMARK

madeblogg

Så blev det tid til endnu en omgang Blogger Fokus. Jeg håber, at I synes, at det er lige så sjovt, at lære disse fine bloggere at kende, som jeg synes! Nu skal I møde smukke Amanda, der til dagligt blogger på Made in Denmark. Amandas blog er super fin og kreativ, hendes univers er en god blanding af gode billeder, videoer og har sit eget personlige præg.

8 spørgsmål til Amanda: 

1. Hvad fik dig til at starte en blog? Og hvilke tanker gjorde du dig omkring det at starte en blog?

 Mit drive for at være kreativ og formidle noget ud til en større forsamling, var grunden til at jeg startede en blog. Jeg følte, at jeg havde så meget på hjerte, som ikke nåede ud til nok mennesker. Da jeg begyndte at læse et par blogs, blev jeg sikker på, at det i den grad også var noget for mig. Jeg sprang bare ud i det uden for mange overvejelser. Jeg skulle bare være mig selv – det var planen, og det gik heldigvis også ret godt og jeg forsætter stadig efter de fem år.

2. Det virker til at bloggen allerede har givet dig utrolig mange oplevelser. Hvor tror du, du er om et års tid? Er der noget bestemt, som du ser frem til?

Jeg er utrolig taknemmelig for de muligheder, bloggen har givet mig. Det havde jeg aldrig regnet med. Da jeg startede bloggen, var selve blogging fænomenet ikke ret stort og der var derfor heller ikke nogle muligheder for at tjene penge på det eller modtage invitationer/ting i Danmark. Det er der så kommet med tiden og firmaer tager os meget seriøst, hvilket er super fedt! Det er gået meget stærkt de sidste par år og jeg håber selvfølgelig, at det stadig vil udvikle sig positivt. Nu skal jeg til at have sabbatår og der vil jeg gå all-in på bloggen, hvor jeg vil lave indlæg i allerbedste kvalitet og ofte! Derudover håber jeg også, at min YouTube kanal bliver større, så jeg kan nå ud til endnu flere mennesker. Jeg ser frem til at bloggen forhåbentlig udvikler sig endnu mere!

3. Har du nogle bestemte mål med din blog? Ønsker du, det skal blive en levevej? 

Jeg kommer nok ikke til at leve af bloggen og det er jeg heller ikke interesseret i. Lønnen er for svingende til hvad jeg foretrækker. Jeg vil helst have et interessant fuldtidsjob, gerne indenfor medier og PR, og så skal bloggen selvfølgelig også køre på siden. Men jeg satser ikke alt på bloggen, der er så meget andet, jeg også vil i livet. Men målet er flere samarbejdspartnere, flere læsere og flere blogger-venskaber – det er så befriende at have venner, der forstår hvad man laver og som kan yde gensidigt hjælp.

4. Hvilken er din yndlings restaurant i København?

Mit absolut yndlingssted hænger sammen med min yndlingsret, som er Sushi. Derfor elsker jeg Sticks & Sushi og kunne spise det hver dag! Ellers er jeg også vild med en god burger fra Halifax eller noget så simpelt som en grilled chicken & bacon sandwich fra Sunset.. Mmmm!

5. Hvad er dit bedste køb og hvorfor?

Det må nok være min Karl Lagerfeld taske, fordi jeg selv købte den for mine hårdttjente penge og det var også et symbolsk køb for mig. Et symbol for succes. Et andet betydningsfuldt køb er mit Nikon D3200 med et fantastisk objektiv, som virkelig gør en forskel! Bloggen havde ikke været det samme uden!

6. Hvor henter du inspiration til at iklæde dig så fedt? 

Årh, mange tak! Meget inspiration får jeg fra Tumblr, da jeg er mere til den udenlandske stil fremfor den typisk skandinaviske – til en vis grad. I vintertiden elsker jeg at klæde mig minimalistisk og i varme kvalitetsklæder, men om sommeren (og faktisk også forår og efterår) elsker jeg at klæde mig i masser af farver, blonder og flotte print. Jeg får selvfølgelig også inspiration fra ande bloggere og instagrammere.

7. Hvad er det lækreste item man kan eje lige nu? Og hvad er det største tøjmæssige no-go i følge dig? 

Det absolut lækreste må være et par Valentino stiletter og en YSL taske. Puha, det er hårdt at skulle uddele no-go’s uden at nogle bliver stødt. Men jeg vil gerne være helt ærlig. Jeg har aldrig været til Birkenstocks eller H2O sandaler, og det kommer jeg altså heller ikke til. Derudover kan jeg heller ikke lide de helt runde solbriller.

8. Hvilket nummer sætter du til at brage ud af højtaleren, når du skal komme i godt humør? 

Kan ikke lade være med at synge med på og blive glad af Wasted med Tiësto, King Kunta med Kendrick Lamar, Yoga med Janelle, You don’t know me med Ariana Grande, Bitch better have my money med Rihanna… og listen kunne blive ved længe endnu 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEXT WEEK: Tema Uge