5 social media ting jeg ikke forstår

NEXT WEEK: Tema Uge

mean girlsBillede fra Pinterest

Så er det, vi har kaldt sommerferie, som nok nærmere har set ud som en efterårsferie, ved at være slut. Det er gået alt for hurtigt! Jeg har endnu ikke fået en vaffelis, ligget i Kongens Have med min bedste veninde eller haft bare ben i byen. Jeg er ikke tilfreds.

For manges vedkommende er første skoledag i år en ny start – måske på gymnasiet eller på en videregående uddannelse? Jeg starter selv på min kandidat på CBS. Den 31. august byder på nye bekendtskaber, nye fag og nye muligheder. Selv om det lyder helt vildt spændende, så er det mindst lige så skræmmende. For at vi alle kan komme bedst muligt i gang igen efter ferien, så har jeg dedikeret hele næste uge på bloggen til skole start. Der kommer til at være gode råd, hvad man skal have styr på inden skolen starter og selvfølgelig en oversigt over lækre første skoledags outfits. Så husk at kigge forbi bloggen i næste uge!!

BLOGLOVINknap

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 social media ting jeg ikke forstår