OOTD: FAIL PICTURES

Blogger Fokus: PASSIONSFORFASHION

bloggerpassionI dag er en kæmpe stor dag på bloggen – i hvert fald for lille mig. Jeg har i en længere periode kørt konceptet “Blogger Fokus”, hvor der har været en masse skønne og dygtige bloggere forbi og svare på spørgsmål. Det er så fantastisk, når man starter noget op, som dette koncept – når man så kan mærke engagement og en lyst til at deltage fra andre bloggere. Det har gjort mig utrolig lettet og stolt over mit lille univers.

MEN i dag er det selveste Christina Dueholm, som blogger på passionsforfashion, der kommer forbi og svarer på 8 spørgsmål om hende selv og hendes blog. Hun er vel næsten det, som man kan kalde royalty i blogverdenen efterhånden! Hun har formået at skabe et så gennemført univers, der er en kombination af hendes utrolig kreative ideer, hårdt arbejde og hendes evne til at fange folks opmærksomhed. Hvis ikke man allerede læser med derinde, så ville jeg skynde mig, at hoppe derover. Så er der i hvert fald mange års god læsning og inspiration i vente.  Jeg har selv læst med på passionsforfashion helt fra dens spæde start. Det er helt vildt, hvad Christina har opnået.

1. Nu har jeg fulgt med på din blog fra start af. Hvad fik dig til at starte en blog dengang? Specielt mediets lille størrelse dengang taget i betragtning. 

Hvor er det dejligt, at du har fulgt med så længe. Mange tak for det. 😉 Havde jeg ikke haft trofaste læsere som dig, eksisterede min blog måske slet ikke i dag. 🙂 Jeg oprettede passionsforfashion.dk, da jeg startede på KEA Design og Business. Jeg havde brug for en platform, hvor jeg kunne dele mine kreative idéer og få feedback fra andre piger, der havde samme interesse for mode. Jeg hørte for første gang om blogging i en tv-udsendelse, men det skulle alligevel tage mig knapt et år, før jeg selv kom ud af starthullet.

2. Du er allerede kommet imponerende langt med bloggen. Hvor tror du, du er om et års tid? Er det noget bestemt, som du ser frem til? 

Tak skal du have. Jeg er også enormt taknemmelig for, hvor langt jeg er nået med bloggen. Det havde jeg aldrig turde håbe på. Jeg forsøger hele tiden at gøre bloggen mere spændende, så jeg håber, at den kontinuerligt vokser sig større og større. 🙂

3. Hvad har været din bedste eller mest betydningsfulde oplevelse i forbindelse med bloggen? 

Uh, den er svær. Bloggen har givet mig sindssygt mange spændende oplevelser med i bagagen! Jeg føler mig ekstremt heldig. Noget af det der ligger øverst på listen er min tur til New York med British Airways. Jeg havde aldrig været i NY og blev fløjet derover på første klasse. Det var vildt! Jeg var også engang kampagnemodel for Yves Rocher i Stockholm, hvor vi var tre bloggere der skulle teste vandfast makeup og fik under shootet kastet vandballoner i hovedet. Det var ret sjovt og noget jeg aldrig vil glemme.

4. Jeg (og rigtig mange andre) henter masser af inspiration fra dig på bloggen dagligt. Hvor får du selv inspiration til din stil?

Hvor er det dejligt at høre. 🙂 Jeg bliver inspireret af mange forskellige ting. Det kan være alt fra artikler og collager i magasinerne, fine billeder på Pinterest og dygtige bloggere til en gåtur ned ad gaden eller en rejse sydpå. Man kan nærmest finde inspiration alle steder, hvis man bare kigger lidt efter det. 😉

5. Hvad er sommerens største trend i år? Og hvad er det største tøjmæssige no-go i følge dig?

Det må være 70’er tendensen. Man kan ikke komme udenom gyldne nuancer, ruskind og trompetbukser. 🙂 Jeg vil næsten ikke sige, at der er et no-go, når det kommer til mode – det handler i høj grad om, hvem der har tøjet på og hvordan det bæres.

6. Hvad er dit bedste køb og hvorfor?

Det må næsten være min Chaneltaske, som jeg købte for lidt over et år siden. Jeg har nærmest brugt den non-stop lige siden og det er en klassiker der aldrig går af mode. En lækker taske kan spice ethvert basis outfit op og derfor er den mit bedste køb. 😉

7. Hvis man skal have den hyggeligste aften i København, hvor skal man så tage hen og spise? 

Jeg bor selv på Østerbro og er vild med Café Pixie. Maden er rimelig simpel, men super lækker og så er der den hyggeligste stemning om sommeren med kulørte lyskæder og musik til langt ud på natten.

8. Hvilket nummer sætter du til at brage ud af højtalerne, når du skal komme i godt humør?

Lige i øjeblikket hører jeg faktisk bare sommerlige playlister fra Spotify. 😉

BLOGLOVINknap

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: FAIL PICTURES