Blogger Fokus: Maria B. Andreassen

Insta-lately

instaJeg har her samlet de seneste billeder fra min Instagram. Følger I med derovre? Ellers er i mere end velkomne til at kigge med på @christinaelisabethblog. Her poster jeg lidt flere hverdagsbilleder end på bloggen. Hvis I følger med, jamen så har I nok set billederne før, men i dette indlæg kommer jeg med en lille forklaring til hvert billede.

1. Café pixie med to søde veninder. Det er så hyggeligt at sidde ude på deres lille plads.

2. Vi har fået en ny lille hund i familien. Hun er simpelthen den skønneste og smukkeste. Jeg er helt forelsket!

3. Nyder lige en københavnerstang på Rungsted station i sommerens sidste solskin. Selvfølgelig skulle dette dokumenteres med en smuk selfie.

4. Bare ben, magasiner og cola i Fælledparken en sommerdag. Jeg prøvede at få den sidste farve på de små ben – hvor er det øv, at de snart skal blive helt vinterblege.

5. Et lille #tb fra da jeg var i Ystad på spa med min kæreste. En sidste lille kæreste-tur inden han rejste.

6. Vi prøver at Skype hver dag. Det er ikke altid, at vi når det, men når vi gør, er det de bedste minutter i løbet af hele min dag. Det er så dejligt at kunne se hinanden, imens man går igennem dagens oplevelser. Så føles han ikke så langt væk.

7. Endnu et lille #tb fra min ferie med pigerne til Puerto Banus. Fantastisk ferie. Jeg ville ønske, vi kunne tage tilbage lige nu!

8. Et billede fra Langelinie som også har været en del af et outfitindlæg – så det har I set.

9. Ih et billede fra passionsforfashions fantastiske konkurrence i samarbejde med CPH lufthavn, men jeg vandt desværre ikke! ØV.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogger Fokus: Maria B. Andreassen