VINDER AF HVISK KONKURRENCE

3 TING JEG ELSKER VED BLOGVERDEN

ladosJeg er tilbage efter en længere pause. Det må være den længste pause, der nogensinde har været på bloggen. Åh manner, jeg kan godt fortælle jer, at jeg slet ikke har nydt det. Bloggen er blevet en del af, hvem jeg er. Jeg bruger så meget tid på bloggen og har den i tankerne hver evig eneste dag. Jeg er blevet enig med mig selv om, at jeg sgu godt kan lide at være her. Lige her på det her domæne – med lige netop jer som læsere.

I denne pause har jeg haft tid til at tænke over bloggen og blogverden generelt. For at sparke bloggen godt i gang igen, har jeg tænkt over alle de ting, som jeg elsker ved denne “verden”. Der er helt sikkert også et hav af negative og dumme ting ved blogverden – men i denne omgang får I nogle af de gode ting.

En verden af inspiration. Jeg elsker, at der er så meget inspirerende indhold samlet på et sted. Det bedste jeg ved, er når jeg hiver dynen ind på sofaen, hopper i nattøjet, sætter håret op i en tut midt på hovedet og sætter computeren på skødet. Så har jeg i hvert fald et par timers bloglæsning foran mig – jeg kalder det mig-tid (gerne suppleret med en kold cola, en håndfuld blandselvslik og noget serie-værk kørende i baggrunden på TV’et). Så kører jeg igennem Bloglovin, imens jeg læser indlæg om mode, personlige og velskrevet tekster,  lærerige business indlæg og den nyeste måde at lave kartofler på.

Kommentarfeltet er fyldt med søde, støttende læsere. Det bedste ved at have en blog må helt sikkert være kommentarfeltet. Det er helt fantastisk, at der sidder nogen derude på den anden side af skærmen, der har lyst til at kommentere på min blog. Jeg bliver SÅ glad, når nogen af jer, tager jer tid til at skrive noget til mig. Når man har brugt lang tid på at lave et indlæg, føles det så godt med et lille klap på skulderen fra ens læsere.

Der er plads til alle. Blogverden har vokset sig kæmpe stor over de sidste par år. Kategorierne bliver udvidet og udvikler sig mere og mere. Selvom jeg selv primært blogger om mode og andre livsstilsemner, så elsker jeg følge med i en masse forskellige blogs. Ja, alt lige fra fitness til business (det rimer lidt, gør det ik?).

Hvad synes I, er det fedeste ved blogverden? Bruger I dette medie til noget særligt?

BLOGLOVINknap

 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINDER AF HVISK KONKURRENCE