WINTER COATS

Lidt snak om Instagram

instaaInstagram er et af mine yndlings medier. Det er en visuel guldmine fyldt med de fineste billeder og glimt af folks hverdag. Jo, selvfølgelig er det et poleret billede, man oftest ser på mediet. Lige nu er det meget populært, at sige fra over for mediet, som australske blogger Essena O’Neil, der forklarer om det falske perfekte billede, som hun skabte, der har gjort hende ulykkelig.

Selvfølgelig kan det tage overhånd, hvis folk føler, at de skal lægge retoucherede og perfekte billeder op, da det skaber en følelse af utilstrækkelighed hos alle os helt almindelig mennesker. Jeg synes dog også, at det er nemt at spotte, hvad der er “virkelighed”  og hvad der er poleret til det ugenkendelige. Hvis det ser for godt ud til at være sandt, så er det sgu nok ikke the real deal. Jeg synes dog også, at der er stor forskel på det og så det at tilføje et filter og vælge det bedste billede. Ja, det billede man lægger på Instagram, er da ALTID det billede, som man synes er det pæneste. Lige så vel som at ens bedsteforældre, dengang det var helt oldschool med fysiske fotoalbums, ikke lagde det billede med lukkede øjne og dobbelthage på den første side af fotoalbummet. Der er da ingen, der vil have, at folk ser en fra ens grimmeste side.

Min Instagram feed er bestemt ikke fyldt med retoucherede billeder, men jeg smækker gerne et filter på, der ikke får mig til at se spøgelseshvid ud i ansigtet. Hvis jeg har en bums på størrelse med Mount Everest, så gør jeg også folket den tjeneste at fjerne den. Hvis det ikke gør dig bange, så kan du følge mig på @christinaelisabethblog.

Mine Instagram Moments: 1. Outfit photoshoot sammen med søde blogger Amanda fra The A-Way. 2. Smukke roser sendt fra en kærlig mand i San Diego. 3. Endnu et outfit photoshoot med min bedsteveninde Mette. 4. Min skønne veninde Katrine i solen ved Torvehallerne med et godt glas rosé. 5. Pigehygge med is og vin. 6. Sidste dag i San Diego hos min kærlighed. 7. Nyder livet på en båd i San Diego. 8. Palmer, Starbucks, varme og lidt kærlighed. 9. En lækker juice på San Diego State University i nyt tøj fra top til tå. 10. Amerikansk morgenmad (savler lidt lige nu). 11. I Københavns lufthavn på vej til San Diego (min første “kaffe” nogensinde – ikke liiiige mig). 12. En ægte selfie fra første skoledag.

BLOGLOVINknap

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WINTER COATS